REVISTA PRESEI MONDENE - 14.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 14 februarie 2011

Adevărul

Julie Andrews, premiată pentru merit

Actriţa britanică Julie Andrews (75 de ani) şi trupa The Ramones se numără printre vedetele care au fost recompensate cu un premiu Grammy pentru întreaga carieră, în cadrul unei gale care a avut loc sâmbătă, la Los Angeles, potrivit Reuters. Julie Andrews a devenit unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood interpretând roluri memorabile în două musicaluri din anii "60 - "Mary Poppins" şi "Sunetul muzicii".

Cancan

Mister Facebook, Mark Zuckerberg, ia prânzul pe jos

Deşi este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, americanul Mark Zuckerberg, bossul de la Facebook, nu face caz de averea lui, preferând mâncarea de tip fast food, pe care o devorează în faţa companiei care i-a adus celebritatea.

Click

Apariţie-şoc la Bucureşti: Nicolas Cage, plin de inele

Cu părul dat pe spate, îmbrăcat cu o haină din piele cu guler şi manşete din blană cărămizie, la care şi-a asortat şi ochelarii de soare şi cu mâinile pline de inele colorate, Cage s-a grăbit să intre în hotel. Preocupat să plece ca o "furtună", actorului nu i-a mai păsat de soţie şi de fiu, rămaşi în grija bodyguardului.

Click

Pandrea şi Darie: Ne-am revenit cu bioenergia

Anca Pandrea (64 de ani) a găsit soluţia ideală să-l pună pe picioare pe Iurie Darie (81 de ani), după ce acesta a avut probleme de sănătate în ultima vreme, ajungând de două ori într-o săptămână la spital. Pentru că nu are încredere deplină în medici, Anca Pandrea a decis să apeleze la metode alternative de vindecare, aşa că l-a dus pe actor la celebrul bioenergoterapeut Constantin Mudava.

Libertatea

"Titanic", desemnat cel mai romantic film

"Titanic", lungmetrajul care se numără printre cele mai de succes filme făcute vreodată şi care a câştigat 11 premii Oscar, a fost desemnat şi cea mai romantică peliculă adresată femeilor.

Într-un sondaj realizat cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, "Titanic" s-a clasat pe primul loc în topul celor mai romantice filme adresate reprezentantelor sexului frumos. Pe locul doi se situează "Totul despre sex", urmat de "All About Steve" şi" My Big Fat Greek Wedding".

Ziarul Naţional

Jennifer Aniston îşi trage penthouse de 15 milioane de dolari

Jennifer Aniston vrea să achiziţioneze un penthouse de lux, care să îi ofere confortul de care are nevoie. Luxosul apartament, care a fost renovat - ca, de altfel, întregul imobil - timp de doi ani, este echipat cu tot ce-i trebuie, are inclusiv o cameră pentru copii - exact ce-şi doreşte Jennifer mai mult pe lumea asta.

Ziarul Naţional

Charlie Sheen, bun de plată

Divorţul de Brooke Mueller se dovedeşte a fi o "distracţie" extrem de costisitoare pentru Charlie Sheen. În afară de faptul că trebuie să se "scuture" de un milion de dolair la partaj, binecunoscutul actor mai trebuie să plătească şi pensie alimentară în valoare de 55.000 de dolari pe lună pentru cei doi fii gemeni pe care îi are cu Brooke Mueller, Bob şi Max.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb