REVISTA PRESEI MONDENE - 18.01.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 18 ianuarie 2012

Adevărul

"Vocea României" iese pe piaţă

Ştefan Stan, câştigătorul concursului de talente muzicale de la Pro TV,  lansează astăzi primul său single, "You Give Me Love". El cântă împreună cu Alex Velea piesa compusă de Smiley, antrenorul său din concurs.

După ce voturile miilor de telespectatori i-au adus, la sfârşitul lunii, trecute titlul "Vocea României", marele premiu de 100.000 de euro şi un contract cu casa de discuri Universal Romania, Ştefan Stan îşi lansează primul single, "You Give Me Love". Ştefan este invitat astăzi la emisiunea "Happy Hour", unde va cânta în premieră, împreună cu Alex Velea, "You Give Me Love", piesa produsă de antrenorul său din show-ul de la Pro TV, Smiley, şi echipa HaHaHa Production. Alex Velea, alături de care cântă Ştefan, a fost secundul antrenorului Smiley la concursul "Vocea României". Ştefan Stan dedică melodia tuturor celor care l-au susţinut pe parcursul concursului care l-a transformat peste noapte în star.

Adevărul

Filmul "The Artist" are 12 nominalizări la premiile BAFTA

Filmul "The Artist", regizat de Michel Hazanavicius, a primit 12 nominalizări la premiile BAFTA, în timp ce pelicula "Tinker Tailor Soldier Spy", a fost nominalizată la 11 categorii, potrivit Mediafax.

Lungmetrajul "Hugo", regizat în 3D de Martin Scorsese, a primit nouă nominalizări, iar filmul "My Week With Marilyn" a fost selecţionat la şase categorii de premii. Drama "Culoarea sentimentelor/ The Help" şi "Calul de luptă/ War Horse" completează clasamentul filmelor cu cele mai multe nominalizări.

"The Artist", "The Descendants", "Cursa/ Drive", "Culoarea sentimentelor/ The Help" şi "Tinker Tailor Soldier Spy" au fost nominalizate la categoria Cel mai bun film.

Click

Ştefan Bănică junior nu vrea concerte după miezul nopţii, că e familist!

Ştefan Bănică junior nu iese din cuvântul nevestei, Andreea Marin şi, mai nou, după scandalurile din presă, are oră de întors acasă.

Se pare că solistul i-a luat frica Andreei şi nu îşi mai programează cântări după miezul nopţii.

Evenimentul Zilei

Puya recită "Luceafărul", acompaniat de Eminem

Rapperul a lansat un concurs de "poezie hip-hop" pe Facebook, iar ca mostră recită "Luceafărul" lui Mihai Eminescu, pe negativul piesei "Cleaning out my closet" a lui Eminem.

Puya a ales să adapteze în stil rap peste 20 de strofe din poezie, despre care declară, în introducere, că reprezintă "o poveste de dragoste foarte veche pe care o să o spunem din nou".

Evenimentul Zilei

Soţul lui Elton John o critică pe Madonna

David Furnish a spus despre discursul Madonnei de la Globurile de Aur că a fost "stânjenitor de narcisist". A continuat pe Facebook, criticând albumul pentru care cântăreaţa a câştigat premiul.

Elton John a fost nominalizat la aceeaşi categorie, Cea mai bună melodie, şi a părut nemulţumit de faptul că Madonna a plecat acasă cu trofeul. Înainte de ceremonia de decernare a premiilor el a declarat că artista nu are nicio şansă la trofeu. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb