REVISTA PRESEI MONDENE - 26.03.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 26 martie 2012

Adevărul

Stallone face stilouri de lux

Actorul american Sylvester Stallone a devenit designer de stilouri de lux şi a lansat în colaborare cu o firmă italiană o ediţie limitată de astfel de ustensile de scris, potrivit Mediafax.

Stilourile vor costa aproape 5.000 de dolari bucata. Sylvester Stallone a devenit consultant şi imaginea oficială a companiei italiene Montegrappa în 2010, dezvăluind cu acea ocazie faptul că este un mare admirator al stilourilor de lux create de această firmă.

Adevărul

Cum a murit un bărbat în timpul filmărilor unui videoclip

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a avut parte de un final tragic în timpul filmărilor unui videoclip rap, eveniment ce avea loc în Philadelphia. Peste 100 de persoane participau la filmarea videoclipului şi au fost martore la incident, poliţiştii interogându-le pentru a afla mai multe amănunte despre cele întâmplate.

Potrivit martorilor, bărbatul a fost împuşcat în cap, după care a fost călcat de o maşină, care a plecat în trombă de la locul incidentului, anunţă CBS News. Oamenii legii au afirmat că bărbatul a murit din cauza loviturii cauzate de maşină, însă au adăugat că au reuşit să-l aresteze pe şoferul autovehiculului şi pe alte două persoane, care erau înarmate şi sunt suspectate de implicare în schimbul de focuri.

Adevărul

Oswald the Lucky Rabbit, predecesorul lui Mickey Mouse, prezentat în public, după 40 de ani

Oswald the Lucky Rabbit, unul dintre cele mai vechi desene realizate de Walt Disney, considerat un predecesor al personajului animat Mickey Mouse, a văzut din nou lumina zilei, fiind prezentat în premieră în public, după o pauză de aproape 40 de ani, informează huffingtonpost.com.

O schiţă cu Oswald the Lucky Rabbit, datând din 1928, a fost scoasă din arhivele companiei Walt Disney şi expusă în public, în această săptămână, în cadrul evenimentului de prezentare oficială a "Epic Mickey 2: The Power of Two", un joc video de acţiune şi aventuri creat de grupul Disney pentru consolele Wii, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Click

Angelina Jolie vrea să facă un film despre Kate Middleton

Angelina Jolie se declară o mare admiratoare a familiei regale britanice, adică a lui William şi a soţiei acestuia Catherine. Actriţa a decis să îşi arate admiraţia expunând în sufrageria castelului ei din Franţa o fotografie înrămată a cuplului princiar.

Libertatea

Horia Brenciu face show la Sala Palatului

De astăzi până duminică, Horia Brenciu şi orchestra care-l acompaniază susţin câte un spectacol pe seară, la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 20.00.

Deşi iniţial avea în program un singur show, succesul neaşteptat l-a convins pe promotorul spectacolelor lui Horia Brenciu să mai programeze încă trei, bilete nemafiind decât la ultimul concert. "Nu vreau să vă spun ce invitaţi sau ce momente nebune sunt în spectacol. Vreau ca tot show-ul să fie o surpriză pentru voi. < Fac ce-mi spune inima > nu mai e o simplă piesă. E o tradiţie!", mărturiseşte Horia.

România Liberă

Un an din viaţa Reginei Maria

De curând a apărut un nou volum din jurnalul Reginei Maria intitulat "Însemnări zilnice". Acest al nouălea volum cuprinde întreg anul 1927, an în care au fost dizolvate două guverne şi în care au dispărut două mari figuri istorice: Regele Ferdinand şi I.I.C Brătianu.

Lupta pentru putere, tensiunile dintre Casa Regală şi partidele politice, dez­moş­tenirea principelui Carol şi relaţiile dintre membrii familiei regale, toate se găsesc însemnate conş­tiin­cios de mâna Reginei  în acest jurnal apărut la editura Polirom. Zi de zi, anotimp cu anotimp, fie că se afla la Sinaia, la Bran, la Balcic sau la Cotroceni, Regina a scris despre ţara ei de adopţie pe care a ajuns să o îndrăgească atât de mult şi despre frământările prin care treceau atât patria, cât şi Casa Regală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb