Rezident marchează deschiderea sezonului 2023 pe litoralul românesc

G.D.
Companii / 3 aprilie 2023

Rezident marchează deschiderea sezonului 2023 pe litoralul românesc

Cele mai avantajoase tarife pentru locuit la mare pentru cel puţin două săptămâni sunt anunţate de Rezident Eforie Nord în cadrul campaniei "Hai la mare, stai mai mult, plăteşti mai puţin!", din perioada 21 aprilie - 15 iunie, conform unui comunicat remis redacţiei. O campanie similară desfăşurată anul trecut a adus pe litoralul românesc înainte de deschiderea sezonului persoane care voiau detox digital la malul mării în lunile mai puţin aglomerate, persoane care pot lucra remote, bunici cu nepoţi, familii cu copii mici.

Potrivit sursei citate, Rezident Eforie Nord încurajează locuirea de lungă durată pe litoralul românesc, mai precis două-patru săptămâni, la preţuri începând de la 2.100 de lei/13 nopţi pentru un apartament cu un dormitor şi vedere la mare, care poate găzdui până la patru persoane, şi de la 3.500 de lei/27 de nopţi în acelaşi apartament.

13 nopţi de cazare într-un apartament cu două dormitoare şi vedere la mare, care poate găzdui până la şase persoane, costă 3.600 de lei, mai precis, 46 de lei/noapte/persoană, dacă apartamentul este locuit de şase persoane.

27 de nopţi de cazare costă 6.100 de lei, mai precis 38 de lei/noapte/persoană, dacă este închiriat de şase persoane.

"Este o cerere ridicată pentru lunile mai şi iunie încă de acum doi ani, venită din partea celor care vor să schimbe peisajul urban cu unul mai relaxant şi unde pot lucra remote, a bunicilor care să petreacă mai mult timp cu nepoţii, a celor care au nevoie de tratamente de prevenţie sau relaxare. Le venim în întâmpinare şi în acest an cu tarife avantajoase, în ciuda scumpirilor produse în ultimul an", declară Alexandra Bogatu, fondator Rezident.

Apartamentele Rezident Eforie Nord sunt căutate pentru dotări şi servicii, de la bucătărie complet utilată la check in digital, recepţie online 24/7, servicii de curăţenie şi curăţătorie, parcare, şezlonguri pe plaja din apropiere. Oaspeţii gătesc constant, nu numai pentru micul dejun, primesc vizitele prietenilor, se relaxează pe terasă, apreciază confortul diferit de cel hotelier. Sunt situate chiar pe malul mării, iar turiştii se pot bucura şi de plimbări relaxante pe plajă şi pot profita din plin de aerosoli.

Eforie Nord este consacrată ca staţiune balneară, printre factorii sanogeni ai zonei, aerul aducând beneficii importante oaspeţilor.

"Plimbările pe malul mării dimineaţa sunt un real beneficiu pentru stimularea imunităţii şi reabilitarea aparatului respirator, mai ales în cazul persoanelor care suferă de tulburări respiratorii cronice. Se pot realiza în sesiuni de 30 de minute aproape de apa mării, mai ales în zone unde există diguri care permit spargerea valurilor, dimineaţa devreme sau seara, după asfinţitul soarelui. Este indicat ca o cură să dureze minimum zece zile, ideal fiind 20 de zile şi să aibă loc o dată pe an", declară dr. Calboreanu Libu Cristiana, medic specialist balneofizioterapie şi recuperare medicală la clinica Vraja Mării - recuperare medicală.

La început de sezon, pe litoral, timpul liber se poate petrece la plajă când sunt temperaturi ridicate, ori se pot face activităţi sportive în aer liber, de la jogging la plimbări pe malul mării, vizite la Delfinariul din Constanţa, Herghelia din Mangalia, Mănăstirea din Techirghiol, plimbări cu vaporaşul din Marina Eforie Nord, cursuri de navigaţie la AnaYacht Club. Turiştii se pot distra în parcul de aventură Paradis Land din Neptun, pot lua masa la renumitele cherhanale de lângă Agigea sau pot face tratamente balneare la clinica Vraja Mării by the Park din Eforie Sud, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb