REZULTATE FINANCIARE 2018: Dafora - cifră de afaceri în creştere cu 50%

V.D.
Companii / 27 februarie 2019

Dafora - cifră de afaceri în creştere cu 50%

Compania de foraj Dafora a încheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri atinsă în reorganizare de 112,7 milioane de lei, în creştere cu 50% faţă de anul precedent şi cu mai mult de 130% comparativ cu 2016.

"Ne-am luat angajamentul de a salva valoarea din companiile româneşti, iar Dafora are o importanţă sporită pentru comunitatea din Mediaş şi pentru industria petrolului şi gazelor din România. Pe lângă rezultatele financiare pozitive în activitatea operaţională, în 2018 am creat şi premisele rambursării unei sume de 13 milioane de lei către creditori. Disponibilitatea managementului Dafora şi ambiţia de a căuta permanent noi oportunităţi ne dau încredere că au fost făcuţi paşi importanţi pentru resetarea pilonilor pe care se dezvoltă afacerea", a spus Mariana Boiciuc, Partener CITR Cluj, informează Agerpres.

De la deschiderea procedurii insolvenţei, în 2016, şi până în prezent, Dafora a returnat creditorilor peste 26 milioane de lei, iar în 2018 pierderile totale ale companiei au fost reduse la 5,5 milioane de lei, în scădere cu aproximativ 95% comparativ cu anul deschiderii procedurii.

Administratorul special al Dafora, Gheorghe Călburean, susţine că au fost făcute eforturi pentru eficientizarea activităţii curente şi implementarea măsurilor asumate în planul de reorganizare.

"Suntem determinaţi să ne atingem obiectivele, iar expertiza CITR, know-how-ul şi implicarea angajaţilor noştri ne dau încredere că vom reconstrui pe baze solide", a spus Călburean.

Evoluţia favorabilă a companiei în 2018 a permis susţinerea costurilor financiare angajate pentru achiziţionarea în sistem leasing a unor instalaţii performante de foraj la mare adâncime, necesare desfăşurării activităţii curente la standardele de performanţă cerute de beneficiari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb