Rezultatele SMC Networks în "Green Networking" validate de compania independentă de cercetare de piaţă In-Stat

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 iunie 2008

SMC Networks, important furnizor de hardware LAN şi de dispozitive de conectare de bandă largă, a anunţat astăzi că switch-urile sale de reţea s-au dovedit a fi printre cele mai eficiente energetic switch-uri fixe de mare capacitate în evaluarea realizată de compania independentă de cercetare In-Stat. Publicarea rezultatelor acestei evaluări confirmă atenţia constantă pe care o acordă SMC realizării de produse care protejează mediul înconjurător - atât în perioada în care sunt în funcţiune, cât şi după casare.

Datorită consumului semnificativ de energie din centrele mari de date, alegerea calculatoarelor şi echipamentelor de calcul eficiente energetic este foarte importantă. În raportul "Green Networking Equipment: Who Leads and Who Lags", analiştii Victoria Fodale şi Scott Scherer de la In-Stat au comparat consumul de energie al soluţiilor de switching fixe de întreprindere şi au ajuns la concluzia că "... între switch-urile cu dotări similare, capabile să execute sarcini identice, există diferenţe semnificative între producători în privinţa eficienţei energetice". SMC s-a situat pe locul doi între cele 13 switch-uri de reţea cu 24 porturi comparate, cu o capacitate fabric per Watt mai mică de 2, şi pe locul cinci din 13 switch-uri de reţea cu 48 porturi, de asemenea cu o capacitate fabric sub 2.

Angajamentul SMC de a furniza soluţii eficiente energetic, care respectă mediul înconjurător, datează din 2003 - înainte ca această orientare să devină populară. SMC nu numai că a respectat integral (6 din 6) reglementările RoHS şi WEEE ale Uniunii Europene şi cele mai recente reglementări RoHS din China şi Coreea, dar a mers chiar mai departe, acţionând proactiv, şi asigurând respectarea acestor standarde de toate liniile sale de produse din întreaga lume. Ca o consecinţă a focalizării de lungă durată a companiei pe protecţia mediului, care vizează atât produsele finale cât şi procesele de producţie, în prezent peste 90% din soluţiile SKU ale SMC sunt eficiente energetic, protejează mediul înconjurător, nu conţin plumb (şi alţi contaminanţi), astfel încât ele pot fi instalate oriunde, din clasele de şcoală până în sălile de conferinţe.

"Angajamentul SMC nu se rezumă la ce ar trebui să facem, ci se referă la ceea ce dorim să facem", spune Thierry Gonon, General Manager EMEA la SMC Networks."Obiectivul abordării noastre ce vizează toate produsele este să garantăm că fiecare ţară în care suntem prezenţi va beneficia de soluţii eficiente, netoxice, fără creşteri semnificative ale costurilor".

În acelaşi raport, In-Stat arată că Power-over-Ethernet este unul dintre cei mai importanţi utilizatori de energie din networking. SMC Networks a avut în vedere, încă de la primele sale produse PoE, potenţialul de consum şi a acordat o atenţie specială folosirii inteligente a energiei în proiectarea acestor produse.

"Green Networking, reţeaua verde, a devenit o sintagmă populară, dar la SMC, protecţia este - de o lungă perioadă de timp - o componentă a culturii noastre, nu o vorbă fără acoperire sau o simplă iniţiativă" - subliniază Gordon. "Este evident că există un echilibru pe care trebuie să îl asigurăm între cererea PoE crescândă, switch-urile de agregare mare şi tehnologiile de vârf, de aceea noi acordăm o atenţie deosebită soluţiilor creative de reducere a consumului. Este o abordare constantă a SMC, ce face parte din tradiţia companiei".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb