Richard Teng, CEO Binance: "2023 a fost anul adoptării schimbărilor"

F.D.
Companii / 4 ianuarie

Richard Teng, CEO Binance: "2023 a fost anul adoptării schimbărilor"

În urma anunţării acordurilor din SUA şi a schimbării conducerii Binance, intrările nete au fost foarte robuste, în timp ce noi utilizatori au continuat să se înregistreze constant. Până la sfârşitul lunii decembrie, s-a trecut de pragul de 170 de milioane de utilizatori înregistraţi, ceea ce înseamnă o creştere de 30% faţă de anul trecut, spune Richard Teng, CEO Binance.

"Foarte important, am observat o creştere deosebit de puternică a intrărilor care provin de la investitorii instituţionali. Consider că acest lucru este o veste fantastică deoarece sugerează că încrederea instituţiilor în Binance şi în ecosistemul Web3 mai larg devine mai puternică într-un moment în care participarea instituţională, împreună cu o reglementare clară, este esenţială pentru adoptarea în masă a activelor digitale. Anul acesta, am introdus deja inovaţii interesante - de exemplu, acordul tripartit bancar inovator - care oferă o valoare de neegalat acestei categorii importante de clienţi şi avem mai multe pregătite pentru anul următor.

Cel mai important angajament al nostru, ca întotdeauna, rămâne faţă de utilizatorii noştri. Nicio schimbare în conducerea sau administrarea companiei nu poate modifica acest bloc fundamental al ADN-ului Binance: dorinţa de a dezvolta şi de a oferi produse care îmbunătăţesc viaţa oamenilor. Răspunsul la şi anticiparea nevoilor utilizatorilor ne-au determinat să participăm la (şi adesea să stabilim) unele dintre tendinţele cheie care au modelat spaţiul activelor digitale în 2023", afirmă Richard Teng.

Răspunzând cererii tot mai mari de gateway-uri mai sigure şi accesibile din lumea Web3, Binance a lansat portofelul Web3, care a devenit un succes instantaneu pentru utilizatori. Ca răspuns la tendinţa către o experienţă socială mai captivantă pe Web3, s-a restructurat Binance Square, care şi-a crescut baza de utilizatori şi numărul de creatori activi în acest an şi am introdus funcţionalitatea de copy trading social.

În 2023, Binance a înregistrat o creştere semnificativă a serviciilor cheie legate de plăţile cripto, tranzacţionarea P2P şi câştiguri, înregistrând progrese constante pe calea către adoptarea în masă a activelor digitale. Numărul de utilizatori Binance Pay activi a crescut cu 20%; platforma P2P a Binance a deservit cu 39% mai mulţi utilizatori; Binance Earn a ajutat cu 35% mai mulţi oameni să-şi pună criptomonedele la treabă.

"Mai presus de toate, am rămas şi vom rămâne întotdeauna concentraţi asupra securităţii utilizatorilor şi a fondurilor acestora. De la cooperarea cu autorităţile de aplicare a legii la nivel mondial pentru a combate activitatea infracţională în spaţiul activelor digitale la desfăşurarea de campanii educaţionale pentru utilizatori, de la menţinerea fondului nostru SAFU (în valoare de 1,2 miliarde USD la sfârşitul anului) la extinderea acoperirii sistemului nostru de dovadă a rezervelor - securitatea şi transparenţa fondurilor dvs. sunt prioritatea principală a Binance", mai precizează Richard Teng, CEO Binance.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb