"Riff" achiziţionează cea mai mare franciză internaţională

Nataşa Negru
Ziarul BURSA #Companii #Franciză / 6 august 2008

"Riff" achiziţionează cea mai mare franciză internaţională

Grupul "Riff" doreşte să achiziţioneze cea mai mare franciză internaţională în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor de companii, potrivit unui comunicat de presă remis, ieri, redacţiei. În acest fel, Riff îşi lărgeşte portofoliul de servicii cu încă o linie de business, res­pectiv serviciul de business brokerage, prin care intenţionează să intermedieze fuzionarea unor companii.

Prin această achiziţie grupul, specializat în integrarea de servicii financiare, consultanţă fiscală şi pentru afaceri, va deveni unul dintre cei mai importanţi "jucători" în piaţa M&A.

Preşedintele Riff Holding International, Marius Stănces­cu, a declarat că este la al doilea pas important în direcţia internaţionalizării operaţiunilor Riff. Anul trecut, Riff s-a afiliat reţelei Moore Stephens International, una dintre cele mai mari reţele de audit, consultanţă şi contabilitate din lume.

"Urmărim cu foarte mult interes achiziţionarea acestei francize, care este o franciză master pentru România şi pentru unele ţări din vecinătate. Acest pas este firesc în evoluţia noastră datorită faptului că în ultimii doi ani am intermediat şapte dintre cele mai mari achiziţii din segmentele nişă ale industriei, precum şi cea mai mare tranzacţie din real estate, iar aici mă refer la vânzarea Eurisko", a declarat Marius Stăncescu, preşedintele Riff Holding International.

"România este astăzi un teren pe care se joacă din ce în ce mai intens jocul fuziunilor şi al achiziţiilor", a explicat Călin Georgescu, vicepreşedinte Corporate Communications Riff Holding International.

Numărul şi volumul tranzacţiilor M&A a crescut de la an la an în România din două motive, precizează Călin Georges­cu. Pe de o parte, corporaţiile au achiziţionat companii româ­neşti pentru a câştiga cote de piaţă, iar pe de altă parte firmele româneşti care au ajuns la maturitate în dezvoltare au început să vândă, deci o nouă generaţie de investitori a intrat pe piaţă.

Riff se află în topul primelor zece companii care oferă servicii de audit şi consultanţă fis­cală în România. Cifra de afaceri pe segmentul de audit depăşeşte un milion de euro.

Grupul Riff cuprinde, pe lângă componenta de servicii financiare integrate, şi firme cu activitate în domeniile media, advertising, marketing, tipar offset şi digital.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb