Robert Turcescu şi-ar putea depune astăzi candidatura la Primăria Capitalei

A.G.
Ziarul BURSA #Politică / 25 aprilie 2016

Jurnalistul Robert Turcescu îşi va depune cel mai probabil astăzi candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei, din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP), potrivit Agerpres.

"Stăm bine cu strânsul de semnături, se lucrează intens la acest lucru (...) Luni intrăm în competiţie. Sigur, întotdeauna există până la momentul validării o stare de emoţie, dar e bună. Cel mai rău lucru, indiferent că faci jurnalism sau politică sau eşti un artist, este să nu ai emoţii", a afirmat Turcescu sâmbătă, la Biroul Electoral al Sectorului 5.

Robert Turcescu a spus că va continua ceea ce fostul primar Traian Băsescu a lăsat: "o viziune de dezvoltare pentru Capitală".

Candidatul PMP a precizat: "Toţi primarii care s-au succedat în funcţie lui Traian Băsescu, de la Adriean Videanu, la Sorin Oprescu, au fost obligaţi de viaţă, de starea în care au găsit Primăria, să continue proiectele lui Traian Băsescu. Prin urmare, sunt lucruri care trebuie continuate în acest moment şi pe care, din păcate, mai ales Sorin Oprescu, n-a reuşit să le ducă mai departe. Aşa că eu nu vin cu promisiuni pentru cetăţeni, ci vin cu o viziune - viziunea Bucureşti 2030 - pe care o lansez eu cu sprijinul lui Traian Băsescu şi a echipei care a făcut posibil un mandat de succes şi un proiect care va rămâne şi pentru primarii care vor veni la Capitală până în anul 2030. (...) Acest oraş, dincolo de asfaltul pe care călcăm zi de zi, e o ruină. Acest oraş trebuie reconstruit din străfundurile lui".

Robert Turcescu a declarat, vineri, că nu se teme de contracandidaţii săi din cursa electorală pentru funcţia de primar general al Capitalei, adăugând că din lectura programelor unora dintre aceştia rezultă că nu propun un pachet de măsuri pentru dezvoltarea oraşului, ci doar "bla-bla-uri".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb