România ocupă locul 1 din 29 de ţări în clasamentul intermediar al înscrierilor pentru Fondul de Inovare Strive EU

A.F.
Bănci-Asigurări / 21 februarie

România ocupă locul 1 din 29 de ţări în clasamentul intermediar al înscrierilor pentru Fondul de Inovare Strive EU

România ocupă locul 1 din 29 de ţări la jumătatea procesului de aplicare pentru Fondul de Inovare Strive EU, o iniţiativă Mastercard menită să accelereze dezvoltarea de soluţii pentru a sprijini întreprinderile mici europene în călătoria lor digitală, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Suntem încântaţi că, în mai puţin de o lună de la deschiderea aplicaţiilor, România a preluat conducerea înscrierilor pentru Fondul de Inovare Strive EU. Susţinut de un proces de înregistrare simplificat, acest rezultat remarcabil subliniază nu doar spiritul antreprenorial vibrant care stimulează ecosistemul de inovare din România, ci şi angajamentul puternic al comunităţii de afaceri mici de a valorifica soluţiile digitale pentru a se dezvolta. Este o dovadă a potenţialului şi dinamismului inovatorilor locali, şi suntem mândri să susţinem călătoria lor către succes în economia digitală", a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România şi Croaţia.

Conform comunicatului, fondul de Inovare Strive EU oferă până la 500.000 de euro pentru soluţii inovatoare care susţin creşterea afacerilor mici în domeniile finanţare integrată, securitate cibernetică, sustenabilitatea mediului şi inteligenţă artificială. Companiile care aplică pot fi start-up-uri, companii consolidate pe piaţă, organizaţii non-profit, întreprinderi sociale, instituţii academice sau alte tipuri de organizaţii, cu excepţia entităţilor guvernamentale. Pentru a se remarca, proiectele trebuie să aducă îmbunătăţiri semnificative în rezilienţa şi creşterea afacerilor mici, să furnizeze o soluţie digitală care să poată fi scalată într-un mod rentabil şi să genereze lecţii şi perspective de care pot beneficia şi alte organizaţii.

Câştigătorii Fondului de Inovare Strive EU au oportunitatea de a dezvolta şi testa soluţii inovatoare şi experimentale pe care altfel nu le-ar fi putut aborda. Pe lângă finanţare, beneficiază de acces la comunitatea Strive şi expertiza Mastercard, precum şi de o valoroasă expunere media.

Perioada de aplicare rămâne deschisă până pe 11 martie 2024. Procesul de selecţie va avea loc în luna iunie, iar beneficiarii finali vor fi anunţaţi în noiembrie 2024. Pentru mai multe informaţii despre procesul de aplicare pentru Fondul de inovare Strive EU, vizitaţi: https://strivecommunity.org/innovation-fund-eu.

Strive UE: idei mari pentru afaceri mici

Deşi mulţi deţinători de afaceri mici din Europa recunosc că o utilizare mai eficientă a tehnologiei ar putea consolida creşterea şi rezilienţa business-ului lor, îngrijorările legate de securitate şi confidenţialitate reprezintă bariere semnificative în implementarea noilor tehnologii şi participarea deplină în economia digitală.

Mastercard se dedică susţinerii afacerilor mici pentru a prospera în era digitală. Programul Strive EU, implementat de Caribou Digital şi susţinut de Mastercard Center for Inclusive Growth, urmăreşte să sprijine rezilienţa şi creşterea afacerilor mici din Europa, evidenţiind noi inovaţii prin care să obţină capital, să facă tranziţia la mediul digital, să îşi extindă reţeaua şi expertiza. Programul cuprinde Fondul de Inovare şi sprijin pentru ecosistemul antreprenorial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb