Romanian Security Fair revine în 2022 la Romexpo

S.B.
Miscellanea / 28 ianuarie 2022

Romanian Security Fair revine în 2022 la Romexpo

După patru ani, ROMANIAN SECURITY FAIR revine, în format fizic, la Complexul Expoziţional ROMEXPO, potrivit unui comunicat al Asociaţiei Române pentru Tehnică de Securitate, remis astăzi redacţiei.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Română de Tehnică de Securitate şi Alarma, în parteneriat cu ROMEXPO.

Expoziţia, aflată la cea de a VI-a ediţie in format fizic, se va desfăşura în perioada 23-25 Noiembrie 2022, pavilionul B1 oferind peste 12.000 de metri pătraţi pentru standuri expozitionale, zone pentru conferinţe şi works-shopuri, întâlniri media sau zone amenjate pentru întâlniri de business în cadru restrâns.

După ce, în urmă cu doi ani, RSF 2020 a constituit o inovaţie pentru mediul expoziţional din România, desfăşurându-se în spaţiul virtual, RSF 2022 se reîntoarce la formatul clasic, cu respectarea tuturor cerinţelor legale în materie de siguranţă epidemiologică ce vor fi în vigoare la momentul respectiv.

Liviu Mateescu, preşedinte ARTS: "Romanian Security Fair 2022 este o ediţie specială, în primul rând deoarece ne arată puterea industriei noastre de a-şi reveni după această pandemie datorata Covid 19. Acum doi ani am reuşit să organizăm, o expoconferinta on-line, expoziţie care strict din punct de vedere tehnic şi-a atins toate scopurile. Dar Romanian Security Fair este mai mult decât o expoziţie sau un târg, este mai mult decât locul unde se întâlneşte cererea cu oferta, clientul cu producătorul. Romanian Security Fair este un loc unde se schimbă opinii, experienţe şi cunoştinţe, este locul unde se încheagă relaţii de încredere şi parteneriat, este locul din care industria noastră îşi trage resursele de energie pentru a creşte şi a se dezvolta pentru următorii doi ani."

În cele trei zile de târg, sunt aşteptaţi peste 4000 de persoane - simpli vizitatori sau profesionişti din domeniu - să vadă şi să testeze cele mai noi şi performante tehnologii anti-efracţie, control acces, detecţie şi semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supravechere video dar şi sisteme mecanice şi electromecanice de securitate.

La Romanian Security Fair 2022 vor fi prezenţi, cu siguranţă, atât companii globale, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi şi pe piaţa românească a tehnologiilor şi serviciilor de securitate, dar şi companii regionale şi start-upuri care doresc să intre acum fie direct, fie prin partneri români, pe o piaţă matura si bine structurata.

Organizatorii, Asociaţia Română de Tehnică de Securitate şi Alarma împreună cu ROMEXPO continuă parteneriatul lor în domeniu în speranţa ca Romanian Security Fair să devină cel mai mare targ de securitate din sud estul Europei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb