Românii au la dispoziţie peste 9000 de magazine partenere PayPoint de unde îţi pot lua rovinieta

Ioana Dogaru
Companii / 14 decembrie 2015

Operatorul de plăţi în numerar PayPoint România, anunţă extinderea acordului de colaborare semnat cu Scala Assistance, care permite consumatorilor să plătească contravaloarea rovinietei în peste 9000 de magazine partenere din toată ţara, potrivit unui comunicat d epresă al companiei.

PayPoint a anunţat în aprilie 2014 lansarea parteneriatului cu Scala Assistance, companie autorizată pentru emiterea rovinietelor, în numele căreia se încasează contravaloarea acestora, iar de la acea dată, serviciul a fost activat progresiv în reţeaua punctelor de plată, se mai arată în comunicat.

Rezultatele excelente înregistrate până la acest moment, cererea tot mai mare venită din partea consumatorilor din toată ţara, dar şi eforturile făcute pe lângă autoritatea de reglementare în domeniu au dus la extinderea disponibilităţii serviciului în peste 9.000 de magazine partenere PayPoint, potrivit comunicatului PayPoint.

Modalitatea de plată a contravalorii rovinietei rămâne la fel: clienţii trebuie doar să se prezinte într-un magazin partener unde este semnalizat serviciul şi să precizeze detaliile necesare emiterii rovinietei, precizează comunicatul citat.

"Vânzătorul introduce datele pe terminal, clientul achită contravaloarea rovinietei în numerar, primind la finalul tranzacţiei bonul ce conţine toate detaliile (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, seria rovinietei etc.)", scrie comunicatul PayPoint.

Prin extinderea disponibilităţii acestui serviciu, PayPoint continuă eforturile de a furniza cât mai multe servicii către un număr tot mai ridicat de consumatori, o bună parte din aceştia fiind în mediul rural, unde canalele alternative de plată sunt reduse sau inexistente.

Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România, a declarat: "La momentul lansării, acest serviciu reprezenta o noutate în mediul de retail, iar rezultatele de până acum ne-au demonstrat că răspunde unei mari nevoi a consumatorilor, în special a celor din mediul rural, care nu au acces facil la alte modalităţi de a-şi procura rovinieta. Ne bucurăm să oferim consumatorilor PayPoint din orice parte a ţării posibilitatea de a-şi achita rovinieta în magazinele noastre partenere, printr-un serviciu atât de simplu, rapid şi mereu în drumurile lor".

Reprezentanţii Scala Assistance, Dan Cobeanu şi Dan Ciceu, au declarat: "Este foarte important pentru compania Scala Assistance să asigure, în calitatea sa de distribuitor autorizat, o reţea cât mai extinsă de puncte în care clienţii să poată achita rovinieta. În acest sens, considerăm proiectul început cu PayPoint România un real succes. Această a doua fază a lui, prin care extindem numărul punctelor de încasare la nivelul întregii reţele PayPoint, a venit ca o continuare firească a colaborării".

Pe lângă plata pentru contravaloarea rovinietei, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi facturi de utilităţi (electricitate, gaz, apă, salubritate etc.), servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate, informează comunicatul PayPoint.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb