Romconstruct Ploieşti are datorii către Impact SA de peste 16.000.000 lei

C.P.
Piaţa de Capital / 12 iulie 2010

În data de 28.01.2010 Impact Developer&Contractor SA a informat Bursa de Valori Bucureşti asupra cererii de deschidere a procedurii insolvenţei introdusă de către Romconstruct SA Ploieşti la Tribunalul Bucureşti prin dosarul nr. 323.3.2010. Printr-un comunicat de presă transmis Bursei de Valori compania Impact menţionează "că Romconstruct SA este un fost subcontractant al dezvoltatorului Impact SA ale cărui contracte au fost reziliate din cauza nerespectării prevederilor contractuale, incluzând aici lucrări de proastă calitate precum şi întârzieri repetate totalizând peste 200 de zile, care au atras daune materiale şi de imagine în relaţia Impact SA cu beneficiarii".

Conform informaţiilor transmise de avocaţii care au reprezentat compania Impact Developer&Contractor SA la termenul din data de 08.07.2010 acţiunea formulată de Romconstruct SA a fost admisă.

Potrivit comunicatului, numai disponibilităţile în conturile de numerar şi asimilate ale societăţii Impact SA sunt de peste 10.000.000 lei, cu mult peste nivelul sumei de 1.363.142 lei solicitate de Romconstruct ca presupus debit, iar intrările lunare de cash ale Impact sunt de circa 4.000.000 lei.

Romconstruct SA are datorii către Impact SA de peste 16.000.000 lei după cum urmează: a) 1.197.486,25 lei reprezentând contravaloarea materialelor şi serviciilor achiziţionate de Romconstruct, acesta fiind un subcontractor care a lucrat cu materialele furnizate de către Impact şi folosind şi alte bunuri puse la dispoziţie de Impact SA. Din suma menţionată mai sus, este deja în curs executarea silită a instrumentelor de plată emise de Romconstruct în valoare totală de 978.017,31 lei, în dosarul nr. 1416/2009; b) 14.995.390,73 lei reprezentând penalităţi de întârziere la predarea lucrărilor de construcţii de către Romconstruct cu peste 200 de zile.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. "imagine" se potriveste cu IMPACT ca nuca in perete. nu altii strica "imaginea" IMPACT, si-au stricat-o singuri. in rest nu comentez pentru ca nu stiu daca e adevarat sau nu ce spun despre Romconstruct. interesant este ca la oradea IMPACT nu a respectat niste termene in relatia cu Consiliul Local si cu toate acestea contesta penalitatile calculate, desi contractul de asociere cu Consiliul a fost semnat si asumat de catre reprezentantii legali ai firmei. Ma mir insa ca avocatul IMPACT-ului nu a putut para cererea de insolventa la TMB. la oradea se dadea mare zmeu in alte cauze. aici trebuia sa-si arate capacitatea si iscusinta.

    1. ESTE FOARTE ADEVARAT CE SPUN DESPRE ROMCONSTRUCT. AM LUCRAT CU ROMCONSTRUCT SI AM LUAT O TEPA DE APR.8.000 LEI rOMCONSTRUCT LUCTREAZA CU TILAJE INCHIRIATE SI NU. PLATESTE CHIRIA. AM FOST LA SEDIU FIRMEI ROMCONSTRUCT SA-MI RECUPEREZ BANII, MI S-A VORBIT FOARTE URAT DE CATRE O D-NA CARE ERA BA CONTABIL BA DIRECTOR SI AU SPUS CA NU AU BANI. ATUNCI DE CE NU SE DECLARA FALIMENTARI. SUNT TEPARI. NU LUCRATI CU ROMCONSTRUCT PLOIESTI!!!!!!

      Absolut adevarat,asa zisa firma Romconstruct Ploiesti este de tepari,la noi teapa este si mai mare 170000 ron.De ce nu sunt falimentari?Pt ca au sustinere in zona.Studiati lista de firme care au cerut insolventa la Ploiesti si o sa remarcati ca tuturor li se resping actiunile,acolo nu aveti nici o sansa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb