Rompetrol se alătură ARIR

G.U.
Companii / 5 mai 2022

Rompetrol se alătură ARIR

ARIR, singura asociaţie specializată în Relaţia cu Investitorii din România, o comunitate a celor mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucureşti, anunţă un parteneriat cu un nou membru, Rompetrol (Grupul KMG International), conform unui comunicat de presă. Două companii din cadrul Grupului, Rompetrol Rafinare (BVB: RRC) şi Rompetrol Well Services (BVB: PTR), sunt listate la Bursa de Valori Bucureşti, în piaţa principală.

Costinela Drăgan, Sustainability Director, Rompetrol, a declarat: "Ne alăturăm comunităţii ARIR şi facem un nou pas pentru consolidarea activităţii noastre în Relaţia cu Investitorii. Avem 2 companii listate la Bursa de Valori Bucureşti, operaţiuni internaţionale extinse pe pieţe din Europa şi Asia, şi ne-am angajat la implementarea celor mai bune practici şi standarde de guvernanţă corporativă, ESG şi comunicare permanentă, transparentă cu investitorii şi cu toţi stakeholderii noştri. Prin activitatea noastră, alături de ARIR, ne dorim să contribuim semnificativ la dezvoltarea pieţei de capital locale."

Daniela Şerban, Preşedinte şi Co-fondator ARIR, a declarat: "Suntem o comunitate din ce în ce mai relevantă pentru piaţa de capital şi alăturarea celor mai mari companii listate confirmă acest lucru. Prin coagularea liderilor din diverse industrii, reuniţi prin piaţa de capital, ARIR devine o voce tot mai activă. Piaţa de capital a evoluat în ultimii ani odată cu includerea în indicii internaţionali, astfel aşteptările investitorilor sunt pentru transparenţă în creştere."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb