Romtelecom iniţiază un parteneriat strategic cu Google

F. A.
Companii / 4 iunie 2013

Romtelecom iniţiază, începând din această lună, un parteneriat strategic cu Google pentru a ajuta companiile şi antreprenorii să-şi dezvolte afacerile prin creşterea vizibilităţii online a acestora, se arată într-un comunciat de presă remis redacţiei.

Astfel, Romtelecom Business Solutions îşi extinde aria de expertiză, devenind un consultant în publicitate, mai ales pentru clienţii companii de dimensiuni mici şi medii.

Compania iniţiază acest parteneriat în cadrul unei acord încheiat între Deutsche Telekom şi Google la nivel european, fiind printre primele companii din Grup care lansează un astfel de proiect.

Preţurile pentru serviciile de gestionare AdWords încep de la 100 de euro pe lună, la care se adaugă un tarif unic de iniţiere. Produsul este disponibil pentru orice companie interesată, indiferent dacă foloseşte sau nu alte servicii Romtelecom. Perioada minimă contractuală este de şase luni, Romtelecom oferind beneficii speciale pentru perioade contractuale mai mari.

Mihai Tudor, director executiv comercial, segment business, Romtelecom, a declarat: "Romtelecom a realizat acest important parteneriat, consolidându-şi astfel pozitia de aliat al companiilor, oferindu-le o nouă soluţie care île va ajuta să îşi crească valoarea afacerilor. Pentru companiile care nu au disponibilitatea de a angaja o persoană responsabilă de activităţi de marketing cu normă întreagă, noi vom deveni consultantul lor online de încredere, prin oferirea de servicii complete şi profesionale de gestionare a campaniilor Google AdWords, de la crearea contului la optimizarea continuă a campaniei şi la oferirea de suport de calitate. Astfel, Romtelecom Business Solutions devine un consultant complet pentru prezenţa online, oferind servicii de acces la internet, găzduire, şi acum, publicitate online, în baza acestui parteneriat".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb