Romtelecom va oferi servicii complete de telecom în complexul rezidenţial Citadella Titan din Bucureşti

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 14 iulie 2008

Romtelecom va oferi servicii de telefonie fixă, Internet şi televiziune digitală in cadrul ansamblului rezidenţial Citadella Titan din Bucureşti, care va fi dat în folosinţă anul viitor.

Romtelecom a încheiat un contract cu dezvoltatorul BRC Business Group, membra a grupului de societati BRC Group Romania, pentru furnizarea de servicii de comunicaţii pentru cele peste 200 de apartamente din cadrul complexului rezidenţial Citadella Titan.

Lucrările efectuate de Romtelecom vor începe în trimestrul IV al acestui an, serviciile urmând să devină disponibile odată cu darea în folosinţă a locuinţelor, în prima jumătate a anului 2009. În prezent aproximativ 60% dintre apartamente sunt deja vândute.

"Pentru a folosi cat mai bine potentialul de dezvoltare oferit de noile zone de locuit, Romtelecom colaboreaza cu firmele care administreaza proiecte imobiliare noi. Cei care aleg sa locuiasca sau sa lucreze in astfel de zone noi caută confort, calitate şi servicii pe măsură. Iar Romtelecom este un furnizor care se ridică la înălţimea aşteptărilor clienţilor săi," a declarat Ionut Ionita, director coordonator canale de vanzari, Romtelecom.

"Am ales Romtelecom ca furnizor al serviciilor de telecomunicatii de care se vor bucura locuitorii complexului Citadella din motive foarte evidente: este o companie cu vasta experienta in domeniul telecomunicatiilor, care ofera servicii de cea mai buna calitate. In plus, aceste servicii sunt funizate la preturi avantajoase," a declarat Marco M. Katz, Managing & Marketing Director al grupului BRC.

Romtelecom, liderul pieţei de comunicaţii fixe din România, include în portofoliul său servicii de voce, Internet de banda larga si date, televiziune digitala, precum si servicii IT si de gazduire a datelor, adresandu-se prin solutii personalizate atat clientilor persoane fizice, cat si celor juridice.

Membre a Tannen Group UK, dezvoltator cu activităţi în Marea Britanie, Germania, Franţa, Canada şi SUA, societatile grupului BRC Group România administrează în prezent si alte proiecte imobiliare in curs de dezvoltare. Cu investitii care in prezent se ridica la peste 45 milioane Euro, BRC Group România are in plan dezvoltarea altor proiecte care vor necesita investitii de 250 milioane Euro. In prezent BRC Group Romania dezvolta 4 proiecte imobiliare în Bucureşti, unul în Cluj şi altul în Ploieşti, însumând câteva mii de apartamente şi case de locuit.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb