"Roşia Montană Gold Corporation" majorează capitalul social

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Industrie Extractivă / 12 februarie 2010

"Roşia Montană Gold Corporation" majorează capitalul social

"Avem toată încrederea că solicitarea noastră de a finaliza formalităţile de înregistrare a menţiunii la Registrul Comerţului va fi soluţionată în mod just"

Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a finalizat procesul de majorare de capital social, în condiţiile legii, până la data de 31 decembrie 2009, iar în prezent procedura de înregistrare a menţiunii la Registrul Comerţului Alba este în desfăşurare, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Majorarea capitalului social este o procedură administrativă uzuală, pentru a respecta prevederile legii companiilor comerciale nr. 31/ 1990. "Acţionarul majoritar RMGC, Gabriel Resources, va continua să finanţeze 100% din costurile de autorizare şi dezvoltare a proiectului minier", declară Keith Hulley, CEO al Gabriel Resources.

Anterior acestei majorări de capital, Gabriel Resources, acţionarul majoritar al RMGC, a primit o ofertă de preluare a acţiunilor deţinute în companie de către doi acţionari minoritari ai RMGC, Comat Trading şi Cartel Bau, fiecare dintre ei deţinând 23.967 acţiuni, reprezentând 0,23% din capitalul social al companiei, mai precizează comunicatul. Ca urmare a analizării ofertei res-pective, cei doi acţionari minoritari au transferat acţiunile către Gabriel Resources. În urma acestui demers, participaţia în RMGC a acţionarului majoritar Gabriel Resources a cres-cut cu 0,46%, la 80,46%. Minvest Deva îşi menţine participaţia de 19,31%, iar cel de-al treilea acţionar, Foricon, îşi menţine participaţia de 0,23%. Comunicatul mai spune: "Nu s-a schimbat nimic în interesul economic efectiv al Minvest în proiectul minier, iar creşterea capitalului social nu implică astfel de schimbări în viitor. Avem toată în-crederea că solicitarea noastră de a finaliza formalităţile de înregistrare a menţiunii la Registrul Comerţului va fi soluţionată în mod just".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa nu aveti nici-o incredere dlor care stati in spatele afacerii Rosia Montana! Este in curs operatia de identificare a papusarilor din spatele afacerii, chiar daca este mare magnat american, cum spun gurile rele,urmata de intocmirea plangerilor penale pentru tentativa de genocid impotriva unei colectivitati umane formate din cetateni romani , la CEDO si ONU,pentru factori responsabili din actualul guvern,recte dnii Borbely si Videanu! O alta actiune este in curs, in alta parte.Reamintim amatorilor de senzatii tari ca un sustinator al proiectului RM,u n senator american foarte vocal s0a deplasat anii trecuti spre zonele vesnic verzi! Il va urma ,potrivit gurilor rele ,spre aceleasi zone vesnic verzi,si un personaj devenit in ultimul timp invizibilul client al dlui Aliodor Manolea. Personaj care sustine actuala varianta a proiectului RM, cea a dlui Timis ! Aviz pentru viitorii suporteri ai actualului proiect ucigas RM ! Va asigura , mai devreme sau mai tarziu, un loc sigur in zone vesnic verzi sau in zone inchise, bine pazite! Pentru a medita asupra actiunilor criminale indreptate impotriva poporului roman!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb