ZIARUL BURSA

12 februarie 2010
Ediţia din 15.08.2024

Restructurarea energiei, reclamată la Comisia Europeană

ALINA TOMA VEREHACompanii / 12 februarie 2010

Sindicaliştii federaţiei "Hidrosind" din cadrul "Hidroelectrica" au anunţat, ieri, că vor notifica responsabilii din Comisia Europeană asupra ajutorului de stat mascat pe care Guvernul îl va acorda prin restructurarea producţiei de energie.

Dan Ostahie: Decizia finală pentru restructurarea creditelor Altex nu se va lua la Bucureşti, ci la sediile centrale ale băncilor din străinătate.

"Altex" cere Fiscului o păsuire de şase luni pentru 9 milioane de lei

ŞTEFANIA CIOCÎRLANCompanii / 12 februarie 2010

Conducerea Altex a cerut Fis-cului să îi acorde o amânare de şase luni, până în vară, pentru plata unei datorii de nouă milioane de lei, reprezentând o parte din TVA-ul aferent vânzărilor din luna decembrie, a anunţat, ieri, Dan Ostahie, preşedintele companiei.

Analiză WBS Jurnal bursier - Europa 11 februarie

WBSInternaţional / 12 februarie 2010

Indicii bursele europene au avut o evolutie mixta astazi, pe fondul deprecierii monedei Euro fata de dolarul american. Liderii europeni au ajuns astazi la un acord de principiu cu autoritatile din Grecia, dar au lipsit detaliile privind modul precis prin care ceilalti membrii ai zonei Euro vor ajuta Grecia sa isi finanteze datoria publica.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

"Credit Suisse" are câştiguri sub estimări

Alina VasiescuInternaţional / 12 februarie 2010

"Credit Suisse Group" AG, cea mai mare bancă din Elveţia - după valoarea de piaţă, anunţă profituri sub estimările analiştilor pentru ultimul trimestru din 2009, din cauza declinului veniturilor din tranzacţii.

"KBC" se menţine pe profit

Alina VasiescuInternaţional / 12 februarie 2010

"KBC Groep" NV, cea mai mare bancă din Belgia, raportează al treilea trimestru consecutiv cu profit, întrucât nu a mai fost afectată de deprecieri mari ale investiţiilor.

BCR: Plăţile cu cardul s-au înmulţit în 2009

GABRIELA CĂPĂŢÎNĂBănci-Asigurări / 12 februarie 2010 /

Numărul tranzacţiilor cu cardul la comercianţi (prin POS) au crescut cu 30%, anul trecut faţă de decembrie 2008, ajungând la o pondere de 26% din totalul tranzacţiilor cu carduri ale Băncii Comerciale Române, arată reprezentanţii băncii.

Falşi comisari ANPC

C.P.Companii / 12 februarie 2010

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor avertizează operatorii economici în legătură cu existenţa unor persoane care pretind că sunt comisari ANPC sau CJPC şi care, sub pretextul neregulilor depistate, solicită plata unor amenzi.

Propunere pentru indexarea pensiilor mici

A.G.Macroeconomie / 12 februarie 2010

Senatorul PD-L, Marius Necula, a anunţat, ieri, că va adresa o interpelare ministrului Muncii privind posibilitatea indexării pensiilor mai mici de o mie lei, cu rata inflaţiei, informează Agerpres.

Nimic nou pe frontul crizei

CORNEL CODIŢĂEditorial / 12 februarie 2010

CORNEL CODIŢĂ

Una dintre ciudăţeniile discuţiilor, de la noi, despre criza economică prăvălită peste tranziţia noastră, mai eternă decît eternitatea, este chiar înţelesul termenului de criză, cu care se operează.

Vânzările "Coca-Cola" Moldova s-au redus cu 25%, anul trecut

A.G.Companii / 12 februarie 2010

Vânzările Coca-Cola HBC Moldova s-au ridicat, în 2009, la 4,4 milioane navete, cu 25% mai puţin faţă de 2008, şi cu 32,3% mai puţin faţă de anul precedent, se menţionează în raportul anual al Coca-Cola Hellenic Bottling Company, citat de Agerpres.

"Broker" Cluj a trecut pe profit

A.A.Piaţa de Capital / 12 februarie 2010

Broker Cluj (simbol BRK), singurul intermediar de la Bursa de Valori Bucureşti listat, a încheiat anul trecut cu un profit net de 4,04 milioane lei, după pierderi de 70,62 milioane lei, în 2008.

Vânzările de automobile Dacia au crescut cu 20,5%, în 2009

A.G.Companii / 12 februarie 2010

Producătorul auto francez Renault a anunţat, joi, că anul trecut a vândut 311.332 de automobile marca Dacia (autoturisme plus vehicule comerciale uşoare), în creştere cu 20,5% faţă de 258.372 de unităţi în 2008, potrivit rezultatelor anuale...

Epson susţine expoziţia de fotografie METROART

M.M.Companii / 12 februarie 2010

Epson, lider mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii - imprimante, proiectoare şi LCD-uri, susţine expoziţia de fotografie METROART, vernisată de clubul Fotografa.ro, în data de 12 februarie, ora 12:00, la staţia de...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo