Rottco Synergy Card este acceptat în 115 staţii de benzină îndependente din întreaga ţară

M.D.
Ziarul BURSA #Companii / 16 aprilie 2018

Rottco Synergy Card este acceptat în 115 staţii de benzină îndependente din întreaga ţară

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, Rottco Synergy Card, sistemul de carduri lansat de Rottco în cadrul proiectului Synergy by Rottco, este acceptat, în accest moment, de 115 staţii de benzină independente, repartizate pe principalele căi rutiere din ţară, ceea ce oferă transportatorilor o acoperire, practic, la nivel naţional.

De asemenea, compania a lansat şi aplicaţia pentru telefon "Synergy by Rottco", aplicaţie care te conectează cu benzinăriile independente din România şi care este disponibilă atât pe Android cât şi pe iOS, se mai arată în comunicat.

"Sistemul Rottco Synergy Card permite alimentarea cu carburanţi de calitate şi accesul la servicii specifice operării de flote, controlul atent al cheltuielilor cu carburantul şi gestionarea costurilor aferente exploatării flotelor de maşini şi camioane. Rottco Synergy Card este primul sistem lansat de o companie romanească independentă ce oferă astfel de servicii în cooperare cu benzinăriile particulare. Utiliztorii sistemul Rottco Synergy Card beneficiază şi de suportul unui Call Center care funcţionează 24/7", au mai declarat reprezenanţii companiei

Referitor la aplicaţia pentru telefon, reprezentanţii au punctat că: "aceasta te ajută să găseştei uşor staţiile care acceptă cardul de flotă Rottco Synergy Card şi identifică cea mai apropiată staţie precum şi facilităţile pe care aceasta le oferă. Accesesând secţiunea "Stiaţi că?" utilizatorul poate afla informaţii interesante şi utile, iar in secţiunea PROMOŢII, firmele care utilizează cardurile de flotă Rottco Synergy Card pot afla care sunt cele mai noi promoţii de care beneficiază utiilizatorii sistemului".

Proiectul Synergy by Rottco aduce împreună benzinăriile independente româneşti într-o reţea naţională şi interactivă, capabilă să ofere servicii similare marilor reţele internaţionale. Proiectul va duce la creşterea valorii afacerii proprietarilor independenţi de staţii precum şi creşterea competitivităţii, obiective care se pot realiza doar prin accesul la servicii integrate specifice reţelelor de distribuţie.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb