RTPR şi Schoenherr au asistat Romcim la achiziţia Tehno World

F.D.
Companii / 12 august

RTPR şi Schoenherr au asistat Romcim la achiziţia Tehno World

RTPR a asistat Romcim în legătură cu achiziţia Tehno World, companie activă în sectorul producţiei şi comercializării de soluţii pentru reţelele de infrastructură utilităţi, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Prin această tranzacţie, Romcim adaugă în portofoliul său fabrica Tehno World din localitatea Baia, judeţul Suceava, specializată în producţia de soluţii de conexiune pentru reţelele de apă şi canalizare, distribuţia de gaze naturale, irigaţii, telecomunicaţii şi energie.

Schoenherr a acordat asistenţă juridică Romcim cu privire la procedura de notificare a operaţiunii de concentrare economică, respectiv în legătură cu examinarea investiţiilor străine directe.

Echipa RTPR care a oferit consultanţă pentru acest proiect a fost coordonată de Mihai Ristici (Partner), Cezara Urzică (Senior Associate) şi Vlad Stamatescu (Counsel), şi i-a inclus pe Andrei Toşa (Managing Associate), Şerban Hălmăgean, Flavia Mincu (Associates), George Capotă, Irina Marinescu, Maria Luca, Andrei Nicolae, Bianca Cojocaru, Daria Spătariu şi David Mirea (Junior Associates).

Echipa Schoenherr care a asistat Romcim privind aspectele de concurenţă a fost coordonată de Georgiana Bădescu (Partner) şi le-a inclus pe Cristiana Manea (Managing Attorney at Law), Sabina Aionesei (Attorney at Law) şi Teodora Burduja (Associate).

"Ne bucurăm de această nouă colaborare cu Romcim care marchează un nou succes pentru echipa noastră de M&A. Ne demonstrăm astfel încă o dată capacitatea de a gestiona cele mai complexe mandate de fuziuni şi achiziţii. Suntem onoraţi să adăugăm această realizare la portofoliul nostru, care numără cele mai importante tranzacţii din România şi din regiune", a declarat Mihai Ristici, Partner RTPR.

"Suntem mândri să anunţăm finalizarea cu succes a acestei achiziţii complexe, prin care Romcim îşi consolidează poziţia pe piaţă. Mulţumim Romcim pentru încredere şi pentru colaborarea excelentă. A fost o onoare să coordonez acest proiect şi doresc să mulţumesc întregii echipe pentru implicare şi munca asiduă. Felicitări tuturor părţilor implicate în această tranzacţie pentru un rezultat remarcabil!", a declarat Cezara Urzică, Senior Associate RTPR.

"Suntem încântaţi să vedem o nouă achiziţie majoră derulată de Romcim finalizată cu succes şi autorizată de către autorităţi în urma examinării implicaţiilor de concurenţă şi a celor privind investiţiile străine directe. Ne bucurăm că suntem un partener de încredere pentru echipa Romcim şi felicităm atât părţile implicate, cât şi echipele de consultanţi externi, al căror sprijin a fost esenţial pe întreaga durată a proceselor de autorizare." a declarat Georgiana Bădescu (Partner), coordonatoarea echipei Schoenherr care a acordat asistenţă juridică Romcim pe aspecte de dreptul concurenţei şi investiţii străine directe.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb