Rusia a atacat Ucraina cu 45 de drone în timpul nopţii dintre ani

M.C.
Internaţional / 1 ianuarie 2023

Rusia a atacat Ucraina cu 45 de drone în timpul nopţii dintre ani

Rusia a atacat Ucraina cu 45 de drone în total în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, a anunţat armata ucraineană în prima zi a noului an, informează dpa, potrivit Agerpres.

Toate dronele de luptă iraniene Shahed-136 - supranumite 'drone-kamikaze' - au fost distruse de forţele ucrainene de apărare aeriană, a precizat armata Ucrainei.

Rusia foloseşte aceste drone sub un nume propriu, Geran, pentru a disimula implicarea Iranului. Federaţia Rusă şi Republica Islamică Iran cooperează militar de multă vreme.

"Militarii din cadrul Forţelor Aeriene ale Ucrainei felicită naţiunea ucraineană nesupusă cu ocazia Anului Nou 2023! Împreună, spre victorie!", se mai spune în mesajul de duminică.

Rusia a mai tras 20 de rachete asupra Ucrainei în noaptea de Anul Nou, dintre care majoritatea au fost interceptate, a mai anunţat armata ucraineană.

Forţele de apărare aeriană ale Ucrainei au devenit tot mai performante datorită ajutorului militar masiv al Occidentului după declanşarea invaziei ruse pe 24 februarie.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Au doborit toate dronele dar au ajuns si in kiev.Mari mincinosi sint ucrainienii astia. ce au cautat au si gasit.sa nu se mai plinga. si pentru ce sa ii mai ajutam si noi sa suferim. sa le dea rusii pe cocoasa pina ii satura.

    1. Pana la ultimul mujic si ultima drona:-)

    As vrea sa vad cum comunica unii de pe aici pe timp de razboi. Nu gresesc nici o virgula. Desi posibil sa fi citit gresit cand au criticat...

    Sa nu zica ucrainienii ca nu au sarbatorit cu focuri de artificii, cu dedicatie de la nasul Putin pt finul Zelenski!

    Pe de alta parte, cu cat propaganda ucrainiana declara ca doboara din ce in ce mai multe rachete si drone rusesi, cu atat sistemul lor energetic si cel logistic e din ce in ce mai afectat!  

    1. Pentru ca nu ai inteles nimic. Cand Rusia trage 45 de drone, ucrainienii incearca sa le doboare cu aproape 200 de rachete. Si dupa ce sunt doborate, ce fac restul de rachete lansate? Isi cauta alte tinte si nimeresc sistemul energetic si cel logistic al ucraniilor. Adica, ucranii se bombardeaza singuri.

      asa e, in toate filmarile cu drone si rachete distruse in zbor se vedea foarte clar ca erau lovite simultan cu cate 4 rachete antiaeriene fiecare venind din alt punct cardinal, e strategia deja tipic ucrainiana dar imprumutata de la troli

    Zele a elogiat în mesajul dintre ani eroismul gospodinei care a doborât la inceputul războiului o drona cu borcanul cu murături.

    Gospodinele și-au reglat tirul! Eficacitate 100%. 

    1. aia gospodina, altii doar plimbatori de barfe

    Diferenta intre Ucraina azi si Cuba in 1964 este diferenta intre Biden si Hrusciov, ultimul fiind intelligent si respectuos cu sensibilitatea adversarului.

    1. Foarte corect,

      dar putina lume are cunostinte istorice si geopolitice,

      pe social-media nu se gaseste asa ceva 

    Sirenele se aud in cartier.

    1. O fi ambulanta la careva indopat cu sarmale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb