Rusia a început vaccinarea oamenilor fără adăpost

S.B.
Internaţional / 21 februarie 2021

Rusia a început vaccinarea oamenilor fără adăpost

Aproximativ 40 de oameni fără adăpost au fost vaccinaţi, duminică, la Sankt Petersburg, împotriva coronavirusului, a anunţat un ONG local căruia i-a aparţinut iniţiativa, informează news.ro.

"La noi sunt multe persoane care fac parte dintr-un grup de risc şi este important ca acei oameni să fie vaccinaţi", a declarat Taissia Souvorova, reprezentantă a ONG-ului Notchlejka.

Făcută în cooperare cu autorităţile locale, vaccinarea oamenilor fără adăpost îi va viza deocamdată doar pe cei care se află în centrele ONG-ului.

În Sankt Petersburg, oraş cu o populaţie de aproximativ 5 milioane de oameni, trăiesc aproape 15.000 de persoane fără adăpost.

La Moscova, o iniţiativă similară cu cea de la Sankt Petersburg a fost lansată recent de un alt ONG, cu sprijinul autorităţilor locale.

Campania de vaccinare a populaţiei Rusiei a început în ianuarie. Rusia a dezvoltat trei vaccinuri: Sputnik V, EpiVacCorona şi Kovivak, al treilea înregistrat în acest weekend.

Până în prezent, Rusia a înregistrat peste 4,16 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus. 83.293 de ruşi au murit din cauza Covid-19, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. exista in comunism "persoane fara adapost" cand atatea "adaposturi " au ramas fara ocupanti? propaganda regimului ar fi fost in stare sa-i trimita in cartierele interzise si pustii de la Cernobal daca ar fi apartinut Rusiei si nu Ucrainei decat sa recunoasca faptul ca au oameni fara adapost. e vaccin placebo doar asa pentru presa internationala sau vaciinul in curs de testare?

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb