Rusia îi avertizează pe combatanţii străini din Ucraina că nu vor avea statut de prizonieri de război şi vor fi judecaţi

Rusia îi avertizează pe combatanţii străini din Ucraina că nu vor avea statut de prizonieri de război şi vor fi judecaţi

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 3 martie 2022

Igor Konaşenkov

Igor Konaşenkov

Rusia- DPA şi TASS(prin Agerpres)-03.03.2022: Moscova i-a avertizat pe străinii care intenţionează să lupte împotriva forţelor ruse în Ucraina că nu vor avea statut de prizonieri de război şi vor fi aduşi în faţa justiţiei sub acuzaţii penale dacă sunt capturaţi.

"Aş dori să subliniez oficial că toţi mercenarii trimişi de Occident pentru a ajuta regimul naţionalist de la Kiev (...) nu au dreptul la statutul de prizonieri de război", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării de la Moscova, Igor Konaşenkov.

"Niciunul dintre mercenarii pe care Occidentul îi trimite în Ucraina să lupte pentru regimul naţionalist nu se va bucura de dreptul de a fi considerat combatant în virtutea dreptului internaţional umanitar", a precizat Konaşenkov.

El a avertizat că oricine vrea să se alăture acestei lupte ar trebui "să se gândească de şapte ori înainte de a pleca", pentru că Rusia "îi va face responsabili penal dacă sunt reţinuţi". "În cel mai bun caz, ei se pot aştepta să fie urmăriţi penal ca infractori", a adăugat el.

Potrivit lui Konaşenkov, citat de TASS, "toate actele de sabotaj ale mercenarilor în Ucraina au fost efectuate cu ajutorul armelor furnizate de Occident".

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel către străini să se alăture luptei împotriva Rusiei în Ucraina, garantând intrare fără viză pentru toţi combatanţii voluntari din străinătate. El a estimat joi că legiunea internaţională planificată ar avea circa 16.000 de combatanţi.

Primii voluntari din străinătate au sosit deja, a spus Zelenski. "Ei vin să apere libertatea, viaţa. Pentru noi, pentru noi toţi", a adăugat el, citat de DPA.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. In primul rind conducerea bolsevica .Legiunea straina le va face viata precum in iad bolsevicilor care au venit in Ucraina sa .incerce sa distruga democratia vor fi judecati pt crime de razboi. Triasca Ucraina democrata.

    1. Cred că ești același. Te rog, învață gramatica limbii române. Nu este chiar grea. După ce înveți gramatică și literatură, poate ți se înfiripă gânduri mai clare. Doar un sfat.

    Cum se intoarce roata, dupa 2014 cand se aduceau dovezi ca cetateni rusi lupta si conduc in conflictul din Donbass autoritatile ruse spuneau pline de intelegere ca erau voluntari rusi sau soldati rusi aflati in permisie. Asa-i cu propaganda, cand ne convine sunt voluntari cand ne doare sunt mercenari.

    Kadarov din Cecenia ce cauta in Ucraina? Moarte lui Kadarov.

    Smiert Kadarov! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb