Rusia nu îşi va trimite scrimerele în Polonia pentru calificările la JO

D.T.
Internaţional / 2 aprilie 2023

Rusia nu îşi va trimite scrimerele în Polonia pentru calificările la JO

Rusia a decis să nu îşi trimită scrimerele în Polonia pentru un turneu de calificare la Jocurile Olimpice, considerând condiţiile de participare inacceptabile, potrivit News.ro.

Turneul este programat în perioada 21-24 aprilie, la Poznan.

"Vor concura floretistele ruse în Polonia? Evident că nu. Este inacceptabil", a declarat preşedintele Federaţiei Ruse de Scrimă, Ilgar Mamedov.

Polonia le-a cerut sportivelor ruse şi belaruse să semneze un document prin care se angajează că nu susţin ofensiva rusă din Ucraina şi că nu fac parte din armată sau din serviciile Rusiei. În plus, ele trebuie să respecte criterii stricte de neutralitate, adaugă sursa.

"Federaţia poloneză a uitat că este o federaţie sportivă, nu politică. Este o declaraţie specific politică, nu are nicio legătură cu sportul", a precizat Mamedov.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Incredibilă asemenea procedură ! Ce are sportul cu ... războiul ? Dimpotrivă ! Întrecerile sportive, organizate și desfășurate corect, pot aduce un plus de armonie în relațiile dintre state . Cum să-l obligi pe un sportiv să nu fie patriot ? Cum să-l obligi să fie un laș și un trădător ?!

    1. Adica omori oameni si faci scrima si nu este nici o legatura intre astea? Crezi ca scrimerele ruse ar aduce un plus de armonie intrecandu-se cu scrimerele ucrainene? Da, sportul nu este razboi; vrei sa te intreci in sport? Atunci incetezi razboiul!

      Prostovane rusnac

      Ce are sportul cu ... războiul ? Exact, sportivul nu trebuie sa sustina razboiul. 

      Daca este patriot sa se duca pe front.

      Ca orice rusnac esti un idiot. 

      Prostovane natoist... ce treaba are sportul cu politica de razboi, cu politica de vaccinare? Cand SUA omora milioane de civili in Irak, in Siria, a impus cineva ca sportivii americani sa semneze o hartie prin care sa acuze politica americana de crime de razboi? Nu de alta, dar SUA este vinovata de crime de razboi peste tot, inclusiv in Afganistan.

      A cerut vreo tara unui sportiv american ca acesta sa semneze o declaratie prin care se opune inchisorii de la Guantanamo? Stii ca in acea inchisoare, SUA a incalcat toate tratatele internationale si toate drepturile omului? 

      " SUA omora milioane de civili in Irak, in Siria":-)?...mujicule iar incurci borcanele...pana nu s-au bagat mujicii in Siria nu a fost nici un exod...ati venit voi cu "macelarul" Aleksandr Vladimirovich Dvornikov si a inceput exodul...

      Dvornikov's military reputation is often cited in the international press for the harsh conduct of his military campaigns, particularly in Chechnya and Syria. He has been accused of having pursued scorched earth tactics. Retired US Navy Admiral James G. Stavridis spoke in an interview of what he said was a known epiphet of Dvornikov, "Butcher of Syria" 

      In siria basar al asad a omorat 6 milioand de sirieni . . Eu sunt NATO-ist iubesc UE si sunt pentru desfiintare partidului AUR . Patriotii romani voteaza USR!!!

      estii tare,tare pro statelelor Nato!

      vezi ca sunt multe gropi pe strazi,ca na,traim in Romania ,sa nu cazi in ele iubitorule de UE!

      Vezi ca seful pica de pe trotineta! 

    Jos Polonia nazista.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb