S-a deschis prima reprezentanţă a motocicletelor Triumph în România odată cu inaugurarea showroom-ului de la Bucureşti

Comunicate de presă / 10 martie 2021

S-a deschis prima reprezentanţă a motocicletelor Triumph în România odată cu inaugurarea showroom-ului de la Bucureşti

Triumph Motorcycles a deschis reprezentanţa Triumph România. Motocicletele Triumph sunt importate prin Motoboom încă din 2013, aceeaşi companie realizând şi investiţia în noul magazin Triumph din Bucureşti, conform unui comunicat remis redacţiei.

Compania Triumph Motorcycles a fost fondată în 1902.

,,Motocicletele Triumph au un caracter distinct, unic, dat în principal de motor. Pe lângă propulsorul twin clasic cu doi cilindri în paralel, ideal pentru utilizarea pe drumuri publice, Triumph este recunoscut şi apreciat pentru motoarele cu trei cilindri care oferă echilibrul perfect între cuplul din zona turaţiilor medii şi puterea din plaja turaţiilor ridicate. Triumph îmbină perfect tradiţia cu tehnologia modernă pentru a crea modele deosebite, iar motocicletele nu se devalorizează în timp, este o investiţie în plăcere şi funcţionalitate de care te poţi bucura o perioadă îndelungată", spune Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Cu o tradiţie în producţie de peste 100 de ani, motocicletele britanice Triumph au în spate o întreagă istorie, doborând recordul mondial de viteză pe uscat de 4 ori şi deţinând titlul de ,,Cea mai rapidă motocicletă din lume" timp de 15 ani. O dovadă în plus a fiabilităţii şi performanţelor o arată şi faptul că în prezent echipele care concurează în campionatul Moto2 folosesc motoare furnizate de Triumph.

Totuşi, gama de motociclete Triumph nu este dedicată doar iubitorilor de sporturi extreme, ci şi începătorilor, celor îndrăgostiţi de aventură sau chiar celor care vor să se strecoare mai rapid prin aglomeraţia urbană. 

,,Ne bucurăm că am reuşit să deschidem în sfârşit în Bucureşti primul showroom Triumph Motorcycles. Este primul şi singurul showroom oficial de la noi din ţară, realizat după standardele Triumph. De astăzi, pasionaţii de motociclete vor putea admira, testa şi cumpăra cele mai noi modele, de la modelul entry-level Trident, la celebrele serii Bonneville şi Tiger, dar şi echipamente originale Triumph, de înaltă calitate. Îi aşteptăm pe cei interesaţi să ne facă o vizită, să descopere, să ceară modelele de test şi să împărtăşim idei despre pasiunea noastră comună", a spus Radu Constantinescu, Sales Manager Triumph România.

De asemenea, showroom-ul e dedicat şi celor care deja deţin motociclete Triumph. Astfel, posesorii vor beneficia de servicii de reparaţie şi întreţinere într-unul dintre service-urile profesionale ale Triumph Motorcycles.

Showroom-ul Triumph Romania este deschis pentru vizitatori de luni până vineri, pe Şoseaua Pipera, nr. 48 din Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb