S-a lansat C.A.T.A. - Comunitatea Antreprenorilor Tineri din Agricultură

A.D.
Miscellanea / 28 noiembrie 2024

S-a lansat C.A.T.A. - Comunitatea Antreprenorilor Tineri din Agricultură

Gabriel Stoian, antreprenor în agribusiness, a înfiinţat C.A.T.A - Comunitatea Antreprenorilor Tineri din Agricultură, pentru a sprijini tinerii fermieri să depăşească provocările întâmpinate la început de drum, potrivit comunicatului remis redactiei. Platforma oferă acces la informaţii verificate, consiliere şi soluţii validate de fermieri experimentaţi şi specialişti în domeniu.

Comunitatea Antreprenorilor Tineri din Agricultură va oferi suport şi mentorat tinerilor antreprenori aflaţi la început de drum. Conform datelor Eurostat, agricultura devine tot mai atractivă pentru tineri din ţara noastră. Astfel, ocupăm locul cinci în UE în ceea ce priveşte numărul de tineri fermieri, potrivit statisticilor din urmă cu patru ani.

"Comunitatea Antreprenorilor Tineri din Agricultură (CATA) a apărut din nevoia de comunicare a antreprenorilor din agricultură. Dorim să aducem tinerii împreună cu antreprenorii şi fermierii cu experienţă, precum şi cu specialiştii în cele mai importante domenii ale dezvoltării antreprenoriatului în agricultură. Am pornit de la ideea că, împreună, ne putem dezvolta şi învăţa mult mai uşor din experienţele celorlalţi. CATA este locul ideal pentru a găsi informaţii, soluţii şi răspunsuri la cele mai actuale întrebări din agribusiness, dar şi la problemele de zi cu zi cu care ne confruntăm", a declarat Gabriel Stoian.

Comunitatea Antreprenorilor Tineri din Agricultură este un proiect special conceput pentru a facilita schimbul de informaţii şi interacţiunea dintre membrii săi. Iniţiativa lansată de antreprenorul Gabriel Stoian se adresează tuturor fermierilor care doresc să se dezvolte şi să evolueze.

Modul de funcţionare al CATA este gândit astfel încât să ofere răspunsuri şi recomandări variate, de la tranziţia la agricultura sustenabilă, la consiliere juridică şi accesarea fondurilor europene, informaţii detaliate despre noile tehnologii (senzori, drone, staţii meteo, fertilizare, bio etc.), dar şi despre legumicultură, seminţe, marketing sau orice alt subiect de interes din agribusiness.

Interacţiunea dintre membrii CATA se va realiza atât în mediul online, prin întâlniri video, cât şi în mediul fizic, prin vizitele organizate în cadrul fermelor partenere din ţară, unde vor putea fi văzute şi analizate pe viu cum sunt aplicate practic informaţiile transmise online.

Astfel, fermierii vor putea accesa videourile interactive pentru a afla răspunsuri la întrebările lor, dar vor avea posibilitatea şi să discute, ulterior, cu mentorii din cadrul comunităţii, precum şi să vadă cum se aplică răspunsurile în câmp. În plus, discuţiile pe un subiect pot fi purtate cu mai mulţi mentori diferiţi, astfel încât să ofere acces la o diversitate de opinii avizate şi experienţe.

De asemenea, de două ori pe an, CATA va organiza şi întâlniri generale, menite să ofere membrilor comunităţii oportunitatea de a se cunoaşte mai bine.

Cum ȋi poate ajuta CATA pe cei ȋnscrişi ȋn platformă:

 Acces la o comunitate de profesionişti în domeniul agriculturii din întreaga ţară, de la care tinerii pot învăţa foarte multe şi cu care pot împărtăşi atât problemele, cât şi cunoştinţele.

 Posibilitatea de a găsi răspunsuri rapide la o gamă extinsă de întrebări pe care le au mai mulţi membri ai comunităţii.

 Mentorat dedicat - membrii CATA cu experienţă sunt deschişi să sprijine şi să ofere ghidare pas cu pas celor care vor să ȋşi dezvolte afacerea în agricultură.

 Oportunitatea de a intra într-o reţea valoroasă de profesionişti din industrii variate, gata să colaboreze şi să împărtăşească idei inovatoare, totul la doar un click distanţă.

 Evenimente dedicate exclusiv membrilor comunităţii.

"Pentru a putea trece la o agricultură sustenabilă, modernă şi performantă, tinerii fermieri români au nevoie să aibă acces la informaţii de încredere, la răspunsuri şi recomandări avizate şi la soluţii verificate, oferite nu de vânzători, ci de antreprenori cu expertiză în agricultură. În CATA, cu toţii suntem membri şi suntem deschişi să împărtăşim din experienţa noastră cu ceilalţi. De exemplu, un fermier din judeţul Buzău care se confruntă cu diferite situaţii poate găsi recomandări şi soluţii utile în răspunsurile primite deja de un altul din Călăraşi. Astfel, transferul de informaţie de încredere, verificată în practică, este rapid şi direct între membrii CATA", a mai precizat Gabriel Stoian.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
raobooks.com
boromir.ro
chocoland.ro
arsc.ro
domeniileostrov.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

31 Dec. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2806
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9951
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.0611

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb