SAI Muntenia: CRA SIF Muntenia, condus de Marian Dinu, reinstituit

ADINA ARDELEANU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 6 noiembrie 2012

Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor SIF4 Muntenia, condus de Marian Dinu, şi-a reintrat în atribuţii, după ce Tribunalul Bucureşti a dispus suspendarea executării hotărârilor AGA din iulie, prin care fusese ales un nou Consiliu, condus de Olimpiu Blăjuţ, a anunţat, ieri, SAI Muntenia, administratorul SIF4.

"La data de 16.10.2012, CRA cu mandat re-intrat în vigoare (n.r. conform deciziei Tribunalului) s-a întrunit în mod legal şi a mandatat preşedintele CRA să pună în aplicare hotărârea AGOA nr. 5/12.04.2012 (n.r. prin care s-a dis-pus prelungirea contractului de audit financiar cu KPMG Audit SRL) şi, la data de 23.10.2012, a fost semnat contractul de audit financiar cu KPMG prin care a fost prelungit termenul de valabilitate cu trei ani, în aceleaşi condiţii cu cele aplicabile până în aprilie 2012, excepţie făcând aplicarea unui onorariu redus cu peste 8% pentru anul 2012", arată Marian Dinu, Preşedinte CRA SIF Muntenia, în comunicatul transmis SAI Muntenia Invest.

Olimpiu Blăjuţ, preşedintele CRA ales de acţionari, la începutul lunii iulie, a explicat, după sentinţa Tribunalului, că aceasta nu are efecte, întrucât deciziile au fost executate înaintea verdictului instanţei.

Dacă reprezentanţii celor două tabere aflate în conflict - SAI Muntenia, pe de o parte, şi acţionarii "revoluţionari", grupaţi în jurul omului de afaceri Gheorghe Iaciu, pe de altă parte - nu fac decât să amplifice confuzia, prin declaraţii contradictorii referitoare la componenţa CRA, avocaţii şi CNVM cer clarificări imediate.

În luna octombrie, CNVM a obligat Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia, să solicite clarificări Tribunalului Bucureşti cu privire la componenţa Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor (CRA), după ce instanţa a suspendat la începutul lunii două hotărâri AGA prin care au fost schimbaţi membrii consiliului.

"SAI Muntenia Invest, în calitate de administrator al SIF Muntenia, este obligat să efectueze demersurile necesare în vederea clarificării de către instanţa de judecată a efectelor pe care le produce suspendarea executării hotărârilor AGOA nr. 6 şi nr. 7 din data de 07.07.2012, în ceea ce priveşte componenţa Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor care îşi exercită în prezent prerogativele specifice, în conformitate cu dispoziţiile legale şi prevederile actului constitutiv al SIF Muntenia", se arată într-o ordonanţă emisă de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. o revolutie de scurta durata...pe masura dimensiunilor revolutionarilor....

    dormiti linistiti...filimon&dinu lucreaza pt actionarii sif4

    1. A venit Marian Dinu inapoi? Si are stampila, sau e ca la Chelu la Constanta cu astia?

      BACK IN BUSSINESS,LA CIORDIT!

      BACK IN BUSSINESS,LA CIORDIT!

    Sunt mai usor de demonstrat manevrele de acolo decat concertarea...si daca baietzii au strans ceva dovezi in lunile astea...

    1. Si daca au strans dovezi revolutionarii, de ce nu le auzim gurita plina de respect pt Iaciu strigand catre parchet sau dna: filimon, hotul, la puscarie cu el! Va spun eu de ce: pt ca n-au nimic. N-au gasit nimic, nu exista manevre, furt, infractiune acolo. Ei au fost full of shit de la inceput, cu aceasta vanatoare de vrajitoare. Chiar e asa de greu de crezut ca in tara asta unii nu fura, asa, din principiu? Poate filimon are alte pacate, dar hot sigur nu e.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb