Salrom va participa la licitaţia CNADNR pentru furnizarea materialului antiderapant

C.I.
Ziarul BURSA #Companii / 26 septembrie 2016

Salrom va participa la licitaţia CNADNR pentru furnizarea materialului antiderapant

Societatea Naţională a Sării (Salrom) vrea să colaboreze cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), participând la licitaţia pentru furnizarea materialului antiderapant necesar lucrărilor de deszăpezire din această iarnă, potrivit unui comunicat al societăţii.

"Societatea Naţională a Sării SA îşi manifestă disponibilitatea pentru o colaborare cu CNADNR SA în baza unui parteneriat solid şi echitabil. Societatea Naţională a Sării SA va participa la toate procedurile de achiziţie care prezintă interes, inclusiv la viitoarea procedura de achiziţie de material antiderapant organizată de CNADNR SA", precizează comunicatul.

Reprezentanţii companiei susţin că Salrom are o poziţie financiară solidă, care poate asigura stabilitate pe termen scurt, mediu şi lung: "Îi asigurăm pe partenerii noştri de afaceri, salariaţi, acţionari, precum şi pe toţi cei interesaţi de activitatea noastră că Societatea Naţională a Sării SA înregistrează o poziţie financiară solidă, menită să asigure stabilitate atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung".

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat săptămâna trecută că nu a importat niciodată sare necesară activităţilor anuale de deszăpezire a reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi, potrivit unui comunicat de presă al firmei. Reacţia CNADNR a venit în urma afirmaţiilor liderului PSD Liviu Dragnea, care a criticat acum câteva zile discursul susţinut de premierul Dacian Cioloş în Parlament, dând exemple de contraperformanţe ale actualului Guvern. Concret, Liviu Dragnea a declarat că CNADNR importă sare de 67 de milioane de euro, dovadă a faptului că sarea din ţara noastră nu ar mai fi bună.

În data de 29 iulie 2016, CNADNR a organizat o licitaţie acord cadru pe patru ani (2016 - 2020), la care singurul producător de sare din România, Societatea Naţională a Sării, nu a depus oferte. CNADNR a anulat procedura, iar în prezent se organizează o nouă procedură de achiziţie de furnizare a sării doar pentru iarna 2016 - 2017. Oficialii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale au precizat că procedura va fi o licitaţie deschisă accelerată, cu termen de depunere mai scurt, la care poate participa orice producător sau furnizor de sare interesat.

Săptămâna trecută, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că va organiza o nouă procedură de achiziţie de furnizare a sării pentru iarna 2016 - 2017, necesară activităţilor anuale de deszăpezire a reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi.

La jumătatea lunii mai din acest an, directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, afirma, într-un comunicat de presă, că instituţia pe care o conduce a demarat o serie de proceduri pentru deszăpezire încă din luna mai, "astfel încât, atunci când va veni sezonul rece, să fie pregătită pentru activitatea de întreţinere curentă pe timp de iarnă şi să nu mai fie nevoită să încheie contracte prin negociere directă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb