"Samsung" aduce pe piaţa autohtonă LCD-urile slim din Seria 8

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 octombrie 2008

Noua Serie 8 Full HD LCD TV de la "Samsung", prezentată pentru prima oară în luna septembrie la IFA, ajunge în luna noiembrie şi în România.

În cazul Seriei 8 TV (40 şi 52 inchi), Samsung foloseşte designul de cristal, care a fost foarte bine primit de consumatori în 2008, iar noutatea cheie constă tocmai în reducerea cu 50% a neclarităţii, anunţă oficialii companiei printr-un comunicat de presă.

Folosind noul pattern roşu pentru Seria 8, rezultatul obţinut este un cadru premium, îmbinat cu minimalismul, eleganţa şi măiestria, ce vorbesc de la sine despre tehnologiile de ultimă oră încorporate în produs.

"Noua Serie 8 TV oferă un design de cristal foarte sofisticat, cu un pattern incorporat dar şi un stil distinct, datorită designului slim", a afirmat Ovidiu Bejan, director comercial Genco Trade.

De asemenea, noile televizoare se înscriu în linia responsabilităţii companiei faţă de protejarea mediului înconjurător. Dezvoltarea noului design de cristal a determinat implementarea unui proces dublu, ce combină producţia cadrului televizorului cu procesul de colorare, într-un singur pas. Rezultatul constă nu numai în obţinerea unui material rafinat care încorporează esenţa cristalului, dar şi într-o reducere semnificativă a impactului asupra mediului înconjurător.

Soluţiile media încorporează patru elemente cheie: InfoLive, WISELINK Pro, DLNA şi Content Library. Inovatoarea funcţie InfoLive asigură în mod constant o conexiune de tip RSS, pentru vizionarea ştirilor, prognozelor meteo şi a informaţiilor financiare.

Funcţia WISELINK Pro permite utilizatorilor să folosească o conexiune USB 2.0 mult mai rapidă, pentru a căuta şi viziona propriul conţinut creat, precum imagini (jpeg), filme (mpeg) şi muzică (mp3).

Samsung a dotat aceste televizoare cu DLNA astfel încât, prin intermediul unui software special instalat în PC, utilizatorii se pot bucura de vizionarea diferitelor conţinuturi pe mai multe televizoare din casă, simultan.

De asemenea, funcţia Content Library include o gamă variată de opţiuni pentru entertainment, precum galerii de imagini, posibilitatea de programare a jocurilor, fitness sau entertainment pentru copii.

Seria 8 TV menţine standardele înalte de calitate a imaginii, ţinând cont de preferinţele şi aşteptările consumatorilor. Tehnologia de top, Full HD 100Hz Motion Plus a fost implementată pentru a reduce la minim neclaritatea imaginilor în mişcare, în timp ce Ultra Clear Panel accentuează negrul şi conferă un contrast foarte puternic.

Noua interfaţă cu userul a fost simplificată şi a devenit mult mai intuitivă, fiind ideală pentru accesarea şi controlul conţinutului din memoria externă, în particular, prin intermediul unei telecomenzi ce permite navigarea prin Smart Content Manager sau accesarea programelor TV favorite. De asemenea, în cazul Seriei 8 TV, există şi o a doua telecomandă (pebble-shaped), cu un design stilat, ce se încadrează perfect în decorul camerei.

Un nou HDMI a fost adăugat, permiţând conexiunea cu toate dispozitivele perifericele high definition: console de jocuri, sisteme home theater şi playare Blu-ray.

Modelul LCD-ul Samsung 40A856 de 40 de inchi va fi comercializat la un preţ estimativ de 6969,9 lei, iar LCD-ul Samsung 52A856 de 52 de inchi va avea preţul estimativ de 11.059,9 lei, se mai menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb