SANITAS:  60,14% dintre angajaţii în Sănătate sunt fie vaccinaţi, fie s-au infectat cu SARS-C0V-2 şi au anticorpi

G.U.
Miscellanea / 9 august 2021

 60,14% dintre angajaţii în Sănătate sunt fie vaccinaţi, fie s-au infectat cu SARS-C0V-2 şi au anticorpi

Peste 60% dintre angajaţii din Sănătate sunt fie vaccinaţi, fie s-au infectat cu virusul SARS-C0V-2 în ultimele 6 luni şi au anticorpii necesari, astfel că decizia individuală de vaccinare, în cazul lor, poate fi amânată fără a pune pe nimeni în pericol, potrivit Federaţiei Sanitas, transmite Agerpres.

"60,14% dintre angajaţii în Sănătate sunt fie vaccinaţi, fie s-au infectat cu virusul SARS-C0V-2 în ultimele 6 luni şi au anticorpii necesari, astfel că decizia individuală de vaccinare - în cazul lor - poate fi amânată fără a pune pe nimeni în pericol. Tot în această valoare procentuală a fost inclusă şi categoria celor care au contraindicaţii medicale la vaccinare, dar numărul persoanelor înregistrate la această secţiune este foarte mic (sub 0,01%). Datele sunt valabile atât pentru personalul medical, cât şi pentru personalul TESA şi administrativ", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a federaţiei sindicale.

Potrivit sursei citate, 39,86% dintre cei angajaţi în spitalele publice au decis să amâne, cel puţin deocamdată, vaccinarea.

Evaluarea este realizată de Federaţia Sanitas pe baza datelor statistice colectate din spitalele publice din România. Eşantionul reprezentativ cuprinde atât instituţiile aflate în subordinea Ministerului Sănătăţii şi a autorităţilor publice locale, cât şi pe cele care funcţionează în reţele de instituţii publice de sănătate aflate în subordinea altor ministere şi autorităţi publice centrale (Transporturi, Justiţie, MAI, SRI, Academia Română etc.). La acestea se adaugă datele primite de la DSP-uri, Servicii Judeţene de Ambulanţă şi Centre de Transfuzie Sanguină din întreaga ţară.

Datele sunt valabile la nivelul lunii iulie 2021, precizează sursa citată.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. DRAGI ROMANI NU VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. UITAȚI-VĂ LA SCARA PLANETARA, TARA CARE AU O RATA DE PESTE 80 - 95 % VACCINAȚI CITI DIN CEI VACCINAȚI SUNT ÎNFECTATI ȘI CITE ÎNFECTARI AU PE ZI DE PESTE 2000. CHIAR NU ÎNȚELEGEȚI. PUȚINE EX, MAREA BRITANIE, FRANȚA, ISRAEL, AUSTRALIA, GIBRALTAR. NU I CREDEȚI PE ACESTI TRĂDĂTORI DE TARA, CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE CARE AU CA SCOP SA PĂCĂLEASCĂ LUMEA SA SE VACCINEZE. ASTA A U PRIMIT CA ORDIN ÎN PLIC DE LA STĂPÂNII LOR GAY DE LA BRUXELLES, UNELTELE LUI ANTICRIST SA VA PĂCĂLEASCĂ ȘI CIT MAI MULTA LUME SA SE VACCINEZE. DE CE NU DUBLEAZĂ ALOCAȚIILE LA NEVINOVĂȚII COPII ȘI SA MĂREASCĂ PENSIILE LA SCHELETELE DE PENSIONARI. DE DISPERAȚI CE SUNT VIN CU FEL ȘI FEL DE OFERTE LOTERII, TOMBOLE, UTILAJE AGRICOLE. HAI SA FIM SERIOȘI ACEST ASA VIRUS S AU PLANDEMIE II ESTE FRICA S AU SE SPERIE DE ACESTE OFERTE. PENTRU CE GRABA ASTA MARE SU DISPERARE LUMEA SA SE OTRĂVEASCĂ CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. DRAGI ROMANI PE LINGĂ ACESTE 2 OTRAVURI ACESTI SATANIȘTI, CRIMINALII ÎN SERIE MAI AU ÎNCĂ 5AI TOXICE, OTRĂVITOARE, CARE FAC CHIAGURIDESANGE ÎN CORP. NU VA VACCINAȚI CA MURITI FĂRĂ NICI O VINA, SĂNĂTOȘI CU ZILE, FĂRĂ VREME. DE CE ASCUND ADEVĂRUL CA SA SE REDUCĂ POPULAȚIA. HA, HA, HA, GHINION PE CAPUL SATANIȘTILOR, TRĂDĂTORILOR DE TARA, CRIMINALILOR ÎN SERIE DE LA GUVERNARE

    1. Nu ți -ai luat pastilele

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb