Şapte cazuri noi de covid la IJP

A.P.
Miscellanea / 7 august 2020

Şapte cazuri noi de covid la IJP

Încă şapte cazuri de COVID-19 au fost confirmate, joi, în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, fiind vorba despre poliţişti care lucrează în aceeaşi subunitate, scrie Agerpres.

"Astăzi, la nivelul unei subunităţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în urma testării, au fost confirmate şapte cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Cei şapte colegi, care lucrează în cadrul aceleiaşi subunităţi, se aflau în izolare la domiciliu încă de la începutul săptămânii. În prezent, sunt asimptomatici şi carantinaţi la domiciliu", se arată într-o informare transmisă de IJP Prahova.

Surse din cadrul Poliţiei Prahova au declarat, pentru AGERPRES, că este vorba despre o secţie de poliţie din municipiul Ploieşti.

"De asemenea, încă de la începutul săptămânii, a fost dispusă de urgenţă dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunităţi. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Prahova efectuează, cu celeritate, ancheta epidemiologică. (...) Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului IPJ Prahova (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare), în mod constant sunt dezinfectate spaţiile de lucru şi mijloacele auto, în vederea prevenirii răspândirii virusului", mai precizează IJP.

Biroul de presă al instituţiei a anunţat, luni, că un poliţist din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Prahova a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, fiind, la acel moment, al şaselea caz înregistrat la nivelul inspectoratului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb