"SAS Grup" se va extinde în 6 ţări europene

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 aprilie 2008

"SAS Grup" se va extinde în 6 ţări europene

Compania SAS Grup, care activează pe piaţa româneas-că de sisteme de supraveghere a flotelor auto prin GPS, îşi lansează operaţiunile în Slovacia, prin înfiinţarea la Bratislava a unei companii mixte împreună cu un partener local, ambilor acţionari revenindu-le cote egale din capitalul social al firmei nou înfiinţate.

"La sfârşitul lunii martie am demarat implementarile de sis-teme GPS în Slovacia, ţară pilot, urmând ca, din septembrie 2008, să pătrundem pe pieţele din cel puţin încă 5 ţări europene: Germania, Spania, Croaţia, Serbia şi Austria", a anunţat Adrian Dinu, director general SAS Grup. Domnia sa a adăugat: "Anul 2008 va însemna pentru SAS GRUP consolidarea poziţiei de lider pe piaţa din România, unde avem cel mai mare număr de clienţi- peste 100 de companii- şi cele mai multe sisteme GPS montate pe vehicule (peste 4.000 de echipamente), precum şi cucerirea pieţelor externe europene. Ex-tinderea va continua în 2009, an în care intenţionăm să acoperim majoritatea ţărilor din Europa, precum şi să pătrundem pe piaţa americană".

SAS Grup a înregistrat în 2007 o creştere a cifrei de afaceri de 282% faţă de anul precedent, ajungând la 4.018.851 RON. Creşterea a permis companiei recuperarea pierderilor din anii trecuţi, cauzate de investiţiile realizate timp de 5 ani în tehnologie şi dezvoltarea proprie a soft-ware-ului destinat supravegherii flotelor auto. SAS Grup a realizat anul trecut un profit de 250.000 RON şi o creştere a vânzărilor de 260%.

Conform estimărilor companiei, piaţa de sisteme GPS va exploda în 2009, an în care piaţa se va maturiza, iar flotele comerciale de vehicule vor fi dotate cu sisteme GPS în proporţie de pes-te 50%, creşterea ajungând la circa 300% pe an până in 2011. "Am efectuat ample studii de piaţă în ţările europene şi acestea ne-au ară-tat că, pentru business-ul nostru, piaţa din Slovacia prezintă cele mai multe oportunităţi şi de aceea am selectat-o ca piaţă pilot pentru extinderea noas-tră la nivel european. Celelalte ţări pe care le vizăm în acest an au fost selectate pentru că, în domeniul sistemelor de supraveghere a flotelor auto prin GPS, pieţele respective nu au ajuns încă la maturitate", a precizat directorul general SAS Grup.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb