Scan Global Logistics se extinde în România, pe fondul evoluţiei accelerate a pieţei

G.D.
Companii / 4 aprilie 2023

Adrian Pali

Adrian Pali

Scan Global Logistics (SGL) deschide primul său birou în Bucureşti, oraş care devine un centru logistic cheie pentru Europa de Est, conform unui comunicat remis redacţiei. Noua locaţie strategică face parte din planul ambiţios de dezvoltare a operatorului global de transport de mărfuri şi va contribui la consolidarea poziţiei în Peninsula Balcanică, prin valorificarea locaţiilor existente din Ungaria şi Republica Cehă. În biroul din Bucureşti vor activa profesionişti şi manageri cu vastă experienţă în domeniu.

Potrivit sursei citate, Lars Syberg, CEO pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), explică de ce extinderea în Peninsula Balcanică reprezintă o investiţie importantă pentru SGL, în această perioadă:

"România se dezvoltă rapid, devenind un centru logistic pentru Europa de Est, în special pentru Bulgaria şi Moldova. În ansamblu, întreaga regiune a Europei Centrale şi de Est are potenţial comercial şi strategic considerabil. Inaugurarea biroului din Bucureşti este un pas important pentru adresarea de noi oportunităţi de business, consolidarea poziţiei şi oferirea de sinergii globale notabile pentru clienţii noştri".

Biroul din România va fi condus de Adrian Pali, director general, şi va număra pentru început 20 de profesionişti atent selecţionaţi, din domeniul logisticii, pregătiţi să ofere clienţilor servicii de transport aerian şi maritim, cu o abordare flexibilă, personală, orientată spre soluţii, pentru care compania este recunoscută.

Modelul de afaceri al SGL, cu număr redus de active, oferă clienţilor soluţii flexibile, modulare, adaptate nevoilor şi cerinţelor fiecăruia. Abordarea orientată spre client şi obţinerea celor mai bune rezultate este ideală pentru valorificarea infrastructurii din România şi optimizarea fluxului de marfă, import şi export, al clienţilor, explică Adrian Pali, director general, România:

"În parteneriatele cu clienţii ne axăm pe identificarea soluţiilor potrivite şi dezvoltarea afacerilor acestora în regiunea Balcanilor şi în afara ei. Infrastructura României include Portul Constanţa, cel mai mare port maritim şi de containere de la Marea Neagră, care face legătura cu Aeroportul Bucureşti printr-o reţea rutieră şi feroviară eficientă. În curând, vom deschide în fiecare locaţie centre pentru formalităţi vamale, oferind clienţilor locali şi globali soluţii logistice complete şi eficiente".

În plus, birourile din România şi Ungaria vor colabora îndeaproape, aeroportul din Budapesta fiind un important hub aerian pentru vestul României.

Cu soluţii FCL (Full Container Load - transportul unui container plin, de la portul de origine la portul de destinaţie) şi LCL (Less than Container Load - transportul unei cantităţi de marfă care nu umple un container) pentru ţările adiacente, din Europa Centrală şi de Est, clienţii vor avea acces la o bază locală solidă şi o reţea şi expertiză globală.

SGL oferă servicii vaste pentru multe industrii. În România compania se va concentra pe industriile cu potenţial ridicat, cum este industria auto, tehnologia, industria farmaceutică, petrolul şi gazele naturale, precum şi asistenţa şi ajutorul umanitar.

Inaugurarea sediului din România contribuie la extinderea prezenţei globale SGL la 46 de ţări. "Curând, vom inaugura global mai multe locaţii, continuând strategia ambiţioasă de dezvoltare prin achiziţii şi proiecte greenfield", precizează Lars Syberg în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb