Schneider Electric a fost desemnat campion în Canalys EMEA Channel Leadership Matrix

G.D.
Companii / 28 decembrie 2022

Schneider Electric a fost desemnat campion în Canalys EMEA Channel Leadership Matrix

Schneider Electric a fost desemnat campion în cadrul Canalys Channel Leadership Matrix pentru al patrulea an consecutiv. Canalys, organizaţia de cercetare mondială în domeniul canalelor IT, a acordat Schneider Electric titlul "EMEA Channel Leadership Champion" pentru îmbunătăţirile continue aduse programelor sale de parteneriat, creşterea cu 20% a bazei sale de parteneri existenţi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit Canalys, "campionii" au obţinut rezultate excelente în gestionarea canalelor de distribuţie pe parcursul anului, îmbunătăţindu-şi performanţele de la an la an. Furnizorii au fost evaluaţi atât de partenerii din cadrul Canalys Candefero Vendor Benchmark, cât şi de analiştii Canalys. Pe lângă Schneider Electric nouă alţi furnizori au mai fost premiaţi, printre care Dell Technologies, HPE şi NetApp.

Conform sursei citate, în iunie 2022, Schneider Electric a lansat prima etapă a noului său program "mySchneider IT Partner", sprijinind partenerii IT cu o structură simplificată şi diverse specializări pentru centre de date, soluţii IT, software şi servicii. Programul pune la dispoziţia partenerilor o nouă gamă de instrumente de vânzări, programe de instruire şi alte resurse.

În plus, APC, brand al Schneider Electric în domeniul infrastructurii fizice şi al soluţiilor de protecţie a energiei neîntreruptibile, este bine poziţionat pentru a acorda asistenţă partenerilor şi clienţilor, în direcţia obiectivelor lor de sustenabilitate.

Noul program de parteneriat urmează o strategie clară de sustenabilitate pentru parteneri, furnizând îndrumări cheie privind modul de reducere a consumului de energie, emisile de carbon şi deşeurile. Lansarea sa a permis o mai bună aliniere la modelele de afaceri emergente, concentrându-se pe creştere în domeniul serviciilor şi al software-ului la parteneri şi extinzând accesul la instrumente de proiectare. Aceste eforturi au ajutat Schneider Electric să înscrie peste 20% noi parteneri în programul său, în condiţiile în care canalele de distribuţie se consolidează.

"Statutul obţinut de Schneider Electric reflectă angajamentul faţă de partenerii săi pe canalele de distribuţie şi îmbunătăţirile continue ale programelor, instrumentelor şi modelelor de implicare", a declarat Alastair Edwards, analist şef la Canalys. "Canalul de distribuţie apreciază managementul Schneider, dar şi asistenţa sa tehnică. Un alt factor cheie de diferenţiere pentru Schneider Electric este sustenabilitatea. Acest lucru include crearea unui set de servicii de sustenabilitate pe care partenerii le pot, la rândul lor, furniza clienţilor finali, precum şi paşii pentru ca aceştia să devină ei înşişi mai sustenabili.''

Candefero Vendor Benchmark reprezintă un instrument online care evaluează opiniile partenerilor cu privire la furnizorii de tehnologie, cerându-le să-i evalueze sub douăsprezece aspecte de gestionare a canalelor de distribuţie cu un scor de la 1 la 10. Acestea sunt grupate în trei mari teme: programe şi abilitare, angajament de vânzări şi experienţa partenerului.

Punctajele sunt colectate în mod constant de la parteneri prin intermediul comunităţii Canalys Candefero, oferind o imagine continuă şi în timp real a capacităţii unui furnizor de a sprijini canalul său în America, APAC şi EMEA. Candefero este o comunitate destinată exclusiv canalelor de distribuţie, operată de Canalys şi are peste 18.000 de membri din întreaga lume, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb