Schneider Electric a prezentat soluţii de automatizare pentru industria chimică la ACHEMA 2024

S.B.
Companii / 12 iunie

Schneider Electric a prezentat soluţii de automatizare pentru industria chimică la ACHEMA 2024

Schneider Electric a prezentat modul în care optimizează operaţiunile din sectoarele de proces şi produse chimice la ACHEMA 2024, cel mai important târg comercial din lume pentru industria de procesare.

Compania a prezentat modul în care soluţiile sale de automatizare open şi software-defined, împreună cu digitalizarea, pot stimula atât creşterea, cât şi sustenabilitatea - pentru pieţele chimice consacrate şi cele emergente, cum ar fi reciclarea plasticului şi hidrogenul verde.

"Companiile care adoptă digitalizarea au înregistrat o reducere medie cu 30% a timpului de nefuncţionare neplanificat, o creştere cu 20% a eficienţei globale a echipamentelor (OEE) şi o reducere cu 15% a consumului de energie", a declarat Jessica Bethune, VP Industrial and Process Automation, Schneider Electric Regiunea DACH. "La Schneider Electric, digitalul cuprinde automatizarea, software-ul şi tehnologiile avansate precum AI şi, împreună cu AVEVA, valorificăm datele pentru a permite luarea deciziilor inteligente care optimizează performanţa şi construiesc un ecosistem de conectivitate."

Aliniat cu viziunea ACHEMA de a inspira conexiuni sustenabile, Institutul de Cercetare pentru Sustenabilitate Schneider Electric a prezentat un studiu revoluţionar privind producţia de amoniac electronic. "Optimizing Renewable Energy Integration and Grid Costs for Electrified Ammonia Production" evidenţiază strategii inovatoare de integrare a noilor sisteme energetice pentru producţia de amoniac electronic, minimizând costurile de capital şi cheltuielile de operare ale producţiei.

Această lucrare oferă informaţii despre producţia de e-amoniac la preţuri competitive prin combinarea energiei regenerabile, stocarea hidrogenului, stocarea energiei şi operaţiunile avansate de proces. Studiul detaliază, de asemenea, modul în care costurile şi prezenţa carbonului în reţelele electrice influenţează configuraţia şi funcţionarea unei centrale de e-amoniac pentru a reduce costurile.

Fiind mari consumatoare de energie, industriile de procesare şi chimică resimt o mare presiune pentru a reduce consumul de energie, cheltuielile de capital şi cheltuielile de exploatare, accelerând în acelaşi timp obiectivele de sustenabilitate.

Având în vedere acest lucru, Schnieder Electric a reunit managementul energiei electrice şi automatizarea proceselor prin intermediul soluţiei sale EcoStruxure Power and Process. Acţionând ca un catalizator pentru rezilienţa operaţională şi sustenabilitate îmbunătăţită de-a lungul ciclului de viaţă al unei unităţi de producţie, această abordare digitalizată integrată - energie plus automatizare - conduce la reduceri de CAPEX şi la un plus de eficienţă OPEX, inclusiv îmbunătăţirea utilizării energiei electrice cu până la 10%, fapt care duce la reducerea amprentei de carbon între 7 şi 12%.

În centrul EcoStruxure Power and Process Control System se află controlerul electrodinamic EcoStruxure, primul controler care facilitează integrarea sistemelor de alimentare şi a dispozitivelor electronice inteligente în sistemul de control distribuit. Controllerul permite operatorilor de procese să acceseze şi să controleze sarcinile majore de joasă tensiune şi medie tensiune pentru o eficienţă operaţională şi timp de funcţionare îmbunătăţite.

Continuându-şi concentrarea asupra transformării industriei, AVEVA prezintă Indicele de inteligenţă industrială la ACHEMA. Acest raport, primul de acest fel, foloseşte informaţii de la 500 de directori la nivel mondial, oferind participanţilor date importante şi acţionabile despre digitalizarea în industria chimică. Indexul evidenţiază preocupările de top ale liderilor digitali, explorând totul, de la viteza de adoptare a inteligenţei artificiale până la modul în care digitalizarea este utilizată pentru a aborda provocările critice de sustenabilitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7317
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3535
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9743
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.9099

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb