Schneider Electric anunţă noi inovaţii concepute pentru a avansa industria în îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate

G.B
Companii / 6 iulie 2021

Schneider Electric anunţă noi inovaţii concepute pentru a avansa industria în îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului şi automatizării energiei, a lansat UPS-ul Galaxy VL trifazat şi urmează să lanseze un nou UPS monofazat, APC Smart-UPS Ultra. Toate acestea sunt concepute pentru a avansa industria în îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate, sporind în acelaşi timp rezilienţa infrastructurii IT şi a centrelor de date, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, soluţia reproiectată de baterie Galaxy Lithium-Ion permite economii mai mari de spaţiu, reîncărcare şi instalare mai rapidă, nu în ultimul rand, siguranţă sporită

Nou lansat, UPS-ul modular şi scalabil trifazat din gama 200 Galaxy VL, este cel mai compact din clasa sa, cu niveluri de eficienţă de până la 99%. Dispune de dulapuri pentru baterii litiu-ion Galaxy, care oferă o soluţie sustenabilă, inovatoare, de stocare a energiei pentru centre de date, procese industriale şi infrastructură critică. Dulapurile exclusive sunt compatibile pentru întreaga serie Galaxy V.

O ofertă Green Premium

Această soluţie de baterie conformă UL9540A reduce amprenta şi greutatea bateriei cu până la 70% si oferă o utilizare mai eficientă a spaţiului. Noile dulapuri permit reîncărcarea de două până la trei ori mai rapidă decât soluţiile VRLA, la fel şi instalarea. In plus, vine cu o disponibilitatea îmbunătăţită a sis-temului cu surse de alimentare brevetate interne autoalimentate.

Bateriile litiu-ion reduc costurile totale de utilizare prin dublarea duratei de viaţă a bateriei, reducerea costurilor de instalare şi întreţinere, cat si reducerea nevoii de răcire, deoarece funcţionează la temperaturi mai ridicate decât VRLA. Sistemul de gestionare a bateriei în timp real îmbunătăţeşte vizibilitatea, predictibilitatea şi capacitatea de gestionare a bateriei. Designul modular, tactil, simplifică întreţinerea şi creşte siguranţa operatorului.

APC Smart-UPS Ultra, cel mai mic şi mai simplu UPS monofazat 3kW de pe piaţă, urmează să fie lansat

În curând, Schneider Electric urmează să aducă pe piaţă o nouă inovaţie: noul UPS monofazat APC Smart-UPS Ultra 3kW. Proiectat pentru a oferi mai multă putere, flexibilitate şi monitorizare eficientă cu o amprentă la sol mai mică, APC Smart-UPS Ultra permite profesioniştilor IT şi furnizorilor de soluţii să rezolve multe dintre problemele legate de implementarea infrastructurii IT în medii distribuite şi edge. Cu opţiuni de montare flexibile, incluzând suporturi pentru rack, turn sau perete/tavan, smart-UPS Ultra poate fi amplasat la distanţă pentru a permite mai mult spaţiu pentru componentele IT în rack. Prevăzut cu baterii litiu-ion cu o durată de viaţă lungă, economiseşte timp şi bani de întreţinere şi este compatibil cu EcoStruxure, oferind monitorizare bazată pe cloud, pentru a opti-miza performanţa, pentru a oferi recomandări bazate pe date şi pentru a permite vizibilitatea oriunde, oricând.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb