Schneider Electric prezintă "Parteneriatele Viitorului"

Comunicate de presă / 10 mai 2021

În încercarea de a consolida eforturile globale de proiectare a unei lumi electrice mai rezistente şi mai sustenabile, Schneider Electric este pregătit să prezinte inovaţii de gestionare a energiei şi programe partenere unice, conform unui comunicat remis redacţiei.

Pentru a aborda problema urgentă la nivel global a schimbărilor climatice şi a celor mai importante provocări din secolul 21, în ceea ce priveşte accelerarea tranziţiei energetice şi creşterea cererii de energie, Schneider Electric a lansat "Parteneriatele viitorului". Compania se angajează să permită o recuperare ecologică, susţinând în acelaşi timp mega tendinţele de digitalizare în masă, o mai puternică electrificare, împreună cu rolul în creştere al produselor digitale şi al software-urilor conectate nativ, în încercarea de a asigura sustenabilitatea şi eficienţa energetică.

Schneider numeşte această viziune Electricity 4.0. "All-Electric, All Digital New Electric World". Pe măsură ce soluţiile electrice şi digitale devin din ce în ce mai complexe, Schneider îşi propune să ofere reţelei sale de parteneri produse de calitate, concepute la cerere, utile şi simplificate, completate cu conectivitate nativă şi contribuind la realizarea obiectivelor de siguranţă în materie de energie electrică şi sustenabilitate.

"Pe măsură ce lumea noastră se digitalizează, clădirile mari, instalaţiile critice şi infrastructura devin din ce în ce mai dependente de energie fiabilă, neîntreruptă", a declarat Nadège Petit, Executive Vice President, Power Products Division, Schneider Electric. "Cu toate acestea, problemele legate de energie sunt din ce în ce mai frecvente. Întrucât reţelele electrice din interiorul clădirilor devin tot mai complexe, pe fondul exploziei IoT, a datelor şi a numărului de dispozitive inteligente - fiabilitatea şi disponibilitatea energiei nu sunt negociabile. Defecţiunile electrice şi timpul de nefuncţionare neplanificat pot fi atât riscante, cât şi costisitoare, ducând la defecţiuni în operaţiunile industriale şi în clădiri. Noile noastre soluţii de siguranţă electrică, fiabilitate şi conectivitate sunt concepute pentru a dota clienţii şi partenerii cu tehnologie inteligentă fiabilă, capabilă nu numai să anticipeze, ci şi să protejeze proactiv infrastructura şi echipamentele critice de pericolele produse de defecţiunile electrice."

Digitalizarea sporită şi inovaţia din industrie, aduc soluţii simplificate, cât si cursuri de formare pentru partenerii companiei. Aceştia pot să colaboreze deschis unul cu celălalt, să împărtăşească şi să înveţe în beneficiul reciproc şi, prin extensie, în beneficiul clienţilor lor. Cu peste 650.000 de membri, 300 de aplicaţii şi peste 100 de comunităţi, ecosistemul deschis Schneider Electric este o resursă complexă pentru toţi jucătorii implicaţi, ce permite colaborarea cu alţi producători şi colegi din acest domeniu, accesul la un portofoliu de tehnologii de ultimă generaţie, posibilitatea de a fi la curent cu evoluţia rapidă a pieţelor pentru a contribui la generarea de noi oportunităţi de vânzare.

Soluţii deschise şi simplificate

Schneider Electric oferă soluţii digitale şi produse conectate menite să obţină rezultate semnificative pentru parteneri. Acestea aduc siguranţă, fiabilitate şi conectivitate de top, pentru segmente critice din industrie, clădiri şi infrastructură:

Noul sistem TeSys Giga oferă conectivitate digitală nativă şi este susţinut de 56 de brevete noi de invenţie. Uşor de instalat şi de utilizat, aceste inovaţii oferă conectivitate nativă la cloud, siguranţă sporită şi monitorizare în timp real.

Tabloul de comandă activ de joasă tensiune PrismaSeT este primul produs din industrie care are conectivitate cloud încorporată, oferind acces instant la un sistem de alarmă inteligent, analize ale consumului de energie, tendinţe şi planuri de întreţinere preventivă.

Întreruptoarele automate cu carcasă solidă ComPacT de nouă generaţie au un design nou, fiind adaptate pentru excelenţa operaţională, cat şi pentru simplificarea semnificativă a activităţilor de întreţinere.

Noile tablouri de distribuţie BlokSeT şi Okken LV au primit un design nou, ergonomic. Conectivitatea fără fir pregătită pentru IoT înseamnă acces rapid şi uşor oriunde, oricând.

Odată cu lansarea, Schneider îşi reafirmă angajamentul de a oferi soluţii digitale deschise si uşor de implementat, pentru a stimula sustenabilitatea şi eficienţa, permiţând colaborări la nivelul industriei şi parteneriate în Noua Lume Electrică. Noile programe ajută la întărirea poziţiei partenerilor noştri în lumea soluţiilor conectate şi stimulează inovaţia din industrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb