SCOP Computers devine distribuitor IBM

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 martie 2008

SCOP Computers, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse IT&C din Romania si IBM, producator mondial de solutii si servicii IT profesionale, anunta semnarea unui parteneriat strategic.

Incepand din luna martie, SCOP Computers ofera clientilor sai produse din gama IBM, deschizand astfel noi oportunitati de afaceri prin distribuirea unei serii de solutii fiabile de calcul si stocare.

Produsele furnizate de IBM - lider in domeniul stocarii de date pe suport magnetic, vin sa completeze portofoliul de solutii si servicii al companiei SCOP Computers. Astfel, serverele din gama System X, Blade, dar si echipamentele de stocare DS 3200 si DS 3400, vor fi distribuite prin reteaua partenerilor SCOP.

IBM a dat tonul inovatiei in domeniul tehnologiei de stocare a datelor pe suport magnetic. A lansat prima tehnologie de incriptare de acest gen, utilizata pentru dezvoltarea primelor solutii dedicate marilor companii pentru securizarea consumatorului si pentru securitatea datelor companiei.

Conform unei analize efectuata de compania Gartner, IBM a fost lider in anul 2006 cu o cota de 41,1 %, in ceea ce priveste venitul obtinut din comercializarea produselor din gama Blade. In acelasi an, divizia IBM Research a stabilit un nou record mondial, reusind sa comprime date pe un suport magnetic cu o densitate de 6,67 miliarde de biti pe inch patrat, de 15 ori mai mult decat densitatea de date specifica dispozitivelor standard folosite la nivel mondial in domeniul stocarii de date pe suport magnetic.

"In incercarea de a raspunde cat mai bine, tuturor necesitătilor clientilor SCOP si de a oferi solutii performante destinate oricarei categorii de consumatori, de la utilizatorul final si pana la zona enterprise, semnarea parteneriatului de colaborare dintre SCOP Computers si IBM reprezinta un progres in consolidarea si dezvoltarea zonei de solutii de securitate si networking a companie noastre, afirma Horia Chitu, Director Executiv, SCOP Computers.

Includerea produselor IBM in portofoliul SCOP Computers, constituie un pas important in dezvoltarea unei game complete de produse, solutii si servicii, caracterizate de performanta maxima si orientate catre cerintele si specificatiile clientului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb