Se pun bazele primelor bănci de sânge pentru nevaccinaţi

Cristian Dogaru
Ziarul BURSA #Miscellanea #Sănătate / 9 decembrie 2022

Se pun bazele primelor bănci de sânge pentru nevaccinaţi

Pe fondul înmulţirii morţilor subite, multe dintre ele mediatizate şi în mass media, şi apariţiei unor studii privind miocarditele post-vaccin, cererea de sânge de la nevaccinaţi este în creştere, iar afacerea se anunţă profitabilă.

Fenomenul morţilor subite nu mai este de mult unul izolat, dovadă că şi-a făcut locul şi în programele televiziunilor de ştiri autohtone, multă vreme nişte sanctuare ale adevărurilor gata mestecate de industria pharma în vreme de pandemie.

Încept să iasă şi studii care afirmă că nu e totul roz după vaccinare, pot apărea şi aici cazuri de miocardite, precum se întâmplă după parcurgerea bolii (vezi cel al Oxford University publicat în jurnalul American Heart Association Circulation), aşa cum aflasem cu luni în urmă că vaccinul nu te face imun la boală.

Punând lucrurile cap la cap, cererea este deja formată pentru transfuziile cu sânge de la nevaccinaţi.

La sfârşitul lunii trecute se populariza cazul unui cuplu din Noua Zeelandă care refuza operaţia pe inimă pentru copilul lor pentru că nu li se garanta că transfuzia de sânge aferentă operaţiei va proveni de la un donator nevaccinat.

Aşa a apărut idea unor bănci de sânge pentru nevaccinaţi, pusă în operă deocamdată în jurul unor organizaţii non-profit. O astfel de organizaţie este Safe Blood Donation (SBD), care declară că lucrează pentru a se asigura că membrii săi pot obţine sânge nevaccinat, fie proaspăt, fie conservat, în cazul în care au nevoie de el.

"Instalarea infrastructurii necesare necesită foarte mult timp şi lucrăm la aceasta la viteză maximă. Suntem deja reprezentaţi în 18 ţări din Europa de Vest, în SUA, Canada, Australia, Asia şi în diferite ţări africane", se arată pe siteul safeblood.ch

"Vă rugăm să reţineţi că scopul nostru principal nu este să operăm propria bancă de sânge - acest lucru nu este posibil în acest moment din motive legale, dar lucrăm pentru a face acest lucru posibil oricum şi ne apropiem de asta zi de zi -, ci să ne întâlnim donatorii de sânge şi primitorii, pe care îi reunim într-o clinică (partener medical) ce permite alegerea donatorului de sânge.

Deci, nu există încă o bancă de sânge cu sânge fără ARNm, nici măcar la noi. Şi, deşi am întrebat deja sute de clinici, în acest moment - cel puţin în Europa - toate refuză în continuare să permită dreptul de liberă alegere a sângelui pentru transfuzii cu ele - sau cel puţin nu vor să fie menţionate, pentru c,ă altfel, se tem de represalii. Cu toate acestea, vă promitem că nu vom renunţa până când nu vom putea oferi o reţea mondială de astfel de clinici. Bine de ştiut, există părţi ale lumii în care cel puţin alegerea donatorului este încă posibilă, la fel ca majoritatea ţărilor africane şi majoritatea statelor din SUA" menţionează iniţiatorii proiectului.

Cum ar trebui să acţioneze cei care se află în spital şi nu vor să primească o transfuzie dacă nu ştiu provenienţa sângelui? Cei de la SBD recomandă să se invoce că nu se doreşte sânge conservat (ar fi contraproductiv să se invoce direct că nu se doreşte sânge de la vaccinaţi, "puteţi intra în conflict cu reprezentanţii spitalului"), iar apoi pacientul să sune o rudă care nu este vaccinată pentru a se recolta sângele pentru transfuzie sau să apeleze la sângele SBD.

Pe site-ul SBD se vorbeşte şi despre o taxă pentru membri şi de aici mai departe unii cititori din România vor identifica o oportunitate în cazul în care astfel de bănci de sânge devin legale şi încep să colecteze "capital de lucru". Asta în ideea că în România mai puţin de 40% din cetăţeni sunt vaccinaţi, iar donatorii de sânge primesc chiar şi acum anumite stimulente, deci cu atât mai tentante ar putea fi acestea pe o nişă mai îngustă de piaţă.

Opinia Cititorului ( 22 )

  1. Articol bun, ar fi putut fi completat de informatii stiintifice. Nu este vorba de un moft. De o idiotenie a unor antivaxeri. Nu, departe de asta.... chiar daca antivaxerii polueaza orice discutie cu imbecilitati.

    Intr-un studiu serios, publicat intr-o revista foarte importanta, cercetatorii au reusit sa identifice proteine spike pe suprafata hematiilor, inclusiv prin fotografii la microscopul electronic. Din cate inteleg, sangele nu este transfuzat direct, ci el este "deshidratat" sa zicem asa. Deci concentratia de hematii creste per unitatea de volum.

    Ei bine, proteinele spike de pe suprafata acestor celule duc la o afinitate a acestora unele fata de altele. Se atrag si se aglomereaza, ducand la formarea de micro-cheaguri. In cuvinte simple, asta am retinut din acel articol. 

    1. PS. Proteinele spike exista in sange si in urma unei infectii, si la fel de multe ca si in urma unei vaccinari. Deci antivaxerii tampiti care argumenteaza ca "mai bine ma infectez decat sa ma vaccinez" sunt doar tampiti. Sangele lor este la fel de "murdar" ca si acela al unui vaccinat.

      Abia astept sa urce la cer pretul la sangele de dac liber, nevaccinat, sa pot sa fac un ban cinstit din furnizarea de material biologic, ca in lumea a 4-a

      zau?

      cum ramane cu faptul ca vaxxatii au nanotehnologie autoasamblanta in sange in medii cu unde electromagnetice (router wifi, arii acoperite de antene mobile pe blocuri, etc) ?  

      te rog sa te informezi de pe net, cauta filme!

      vaccinul anticovid e cu mult mai mult decat un simplu "vaccin" !!!!! Au fost pacaliti oamenii 

      Nu este la fel de murdar.ai auzit de cheaguri imense de sange la cei trecuti prin boala si nevaccinati? Daca ar fi existat,fi sigur ca arafat,fauci,musta etc ti le puneau pe tv 24 de ore din 24.mai mult,aceste morti subite (infarct sau avc la oameni tineri,sanatosi) au luat amploare dupa ce s-a inceput vaccinarea.

      Nu conteaza daca cineva e tampit sau nu.nici cine are dreptate.conteaza sa se rezolve aceste probleme.dar sa recunosti ca exista o problema. 

      De câte kile sunt cheagurile imense la vaccinați? Aruncatul de harneli pe net și repetarea până la autoconvingere mi se par suficiente pentru a justifica apariția clinicilor pentru șterși pe creier.

      Minciuni, falsuri, asta este in acele filme. Te rog sa iti pui creierii la contributie.

      Ba acestea au luat amploare dupa valul Delta si dupa eliminarea restrictiilor pentru vaccinati, momente care cam coincid si cu vaccinarea.

      Sunt studii care arata ca numarul de proteine spike in sangele unui vaccinat este la fel de mare ca in cel al unui infectat. Iar acele studii au fost un mare esec contra vaccinistilor care considerau ca vaccinarea este metoda mai curata in care continutul mRNA sta aproape tot la locul injectiei. Astazi nici macar CDC nu mai scrie pe site-ul lor ca solutia mRNA sta la locul intepaturii. Iar adevarul este ca migreaza in multe organe si in sange. 

      Lasa vrajeala si ironia si spune daca te intepi si cu ultimul booster.eu pun pariu ca nu o sa te intepi.

      Oricum nu ma mira reactia ta.pentru a scapa de frica negi realitatea.asa cum ai facut-o si cand te-ai intepat.sa crezi ca big pharma te vrea pe tine sanatos si pe ea falita,trebuie sa fi ori fricos,ori idiot,ori amandoua. 

      sint reale cheagurile le-am vazut si eu . daca nu erau se gasea un propagandist sa spuna ca e pixel albastru

      minciuni falsuri ca asa vrei tu ?

      Logic, numai că Funeriu s-a legat de pixelul albastru deși băs îi trăsese o palmă copilului, care o fi spus ceva.

      Cine să spună ceva despre cheaguri în afară de șterșii pe creier? Oamenii au treabă. 

    Să nu intram dintr-o pandaxie în alta.

    De abia am scăpat de isteria covidiană care a condus la apariția unor buimaci precum cel de la com. 1, și să dăm în isteria cu mortile subite. 

    Asta ar mai trebui, să le între acum în cap vaccinatilor că sunt pe ducă. 

    Hai că am ajuns să le iau apărarea înțepaților, în calitatea mea de om cu "sânge pur" :) în instalație. 

    Excluși celor care si-au făcut abonamente:) pe termen nelimitat la boostere. Să le fie de bine, dar să servească zeama experimentală cu pâine, să nu li se aplece:)

    Ăstora nu le-aș mai da drumul în malluri.:) dacă nu se leapădă de vax. 

    1. te sfatuiesc sa te informezi bine.

      nu exista "morti subite" la adulti.  

      e denumirea unei afectiuni prezente la nou-nascuti sau la varste extrem de mici (luni de zile). Nu la adulti.  

      asa denumesc satanistii pe vaxxatii care dau coltu' = moarte subita.

      Fericiti cei care s-au pastrat neinoculati cu vaccin anti-covid.  

      Fericiti cei care nu s-au infectat. Infectatii vor muri la fel ca vaccinatii.

    Ăia oferă un produs nou pe piață. Atât timp cât există cerere, creiere lustruite, e normal să apară și oferta pentru creiere lustruite.

    Mă aștept ca autorul să-și continue foiletonul și pe tema transgender. Atât timp cât există clinici specializate, trebuie să aibă și o bază solidă, nu? 

    Cu ocazia asta se cam recunoaste oficial ca vaccinul a fost daunator sanatatii, in special la persoanele cu sanatate fragila, iar sistemul politic care l-a promovat, o mizerie fascist - totalitara, adica fix ce v-am zis in mod repetat de cand a inceput pandemia.

    sangele si organele (transplant) de la nevaccinatii anticovid vor valora AUR.

    aveti grija de voi si evitati toxicele condamnari la moarte (imediata sau pe timp lung - in urmatorii ani).  

    p.s. am primit multumiri (inclusiv zeci de multumiri fata in fata) pentru lupta dusa de mine aici (si in alte parti) la timpul potrivit impotriva capsarii cu anticovid. Am salvat oameni in mod real si ma simt super-multumit de asta. A fost o lupta castigata. In numele UMANITATII fata in fata cu satanistii distructivi.  

    1. Autoritățile ne fugăreau ca să ne înțepe și acum ne vor hăitui si vâna pentru organe:))

      Eu mă duc în munți ca să-mi piardă urma.

      PS. Chestia cu mortile subite a plecat de la creșterea bruscă procentuala a numărului deceselor inexplicabile și la oameni tineri, fără boli la activ. 

      Sa nu utati coifuletul de staniol, pretiosilor:))

    AHA!

    Bine e să nu ai nevoie.Si dacă totuși ai nevoie ,de ce sa nu poți să optezi?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb