"Sealed Air Corporation" reinventează poliolefina

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 11 decembrie 2009

"Sealed Air Corporation", lider pe piaţa foliei shrink poliolefină pentru bunuri industriale şi de larg consum, a lansat Cryovac CT-301, o folie shrink brevetată ultra-subţire, de înaltă performanţă, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei.

Cryovac CT-301 este primul produs dezvoltat pe noua platformă tehnologică "Sealed Air", care permite, pentru prima oară, reducerea foliilor shrink până la jumătate din grosime. Sealed Air este prima şi singura companie de pe piaţă care oferă folii shrink de 7µ ale căror avantaje principale include o bună rezistenţă la forţă, rupere şi arsuri; forţă de lipire şi durabilitate sporite; versatilitate dovedită pentru o gamă largă de echipamente shrink; vizibilitate şi claritate excelentă; mai puţine schimbări de role, fapt ce îmbunătăţeşte atât eficienţa operaţională, cât şi timpul în care sistemul este operaţional.

Compania investeşte foarte mult în cercetare şi inovare, alocând anual 2% din cifra de afaceri, dublu faţă de bugetul obişnuit în această industrie. Produsele sunt concepute şi testate în 35 de laboratoare proprii.

Serafino Monaldi, director de vânzări pentru Europa de Sud, a declarat: "Am putut să încadrăm folia 7µ, în paralel cu foliile competitive de 15µ care merg la viteze mari fără să piardă niciun pachet. Toţi noii noştri clienţi au evidenţiat două aspecte care le-au influenţat decizia: aspectul, care face ambalajele mult mai atrăgătoare şi rolele lungi, care înseamnă productivitate sporită şi spaţiu de depozitare restrâns."

Lungimea rolelor standard Sealed Air este cu până la 2.6 km mai mare decât cea a foliilor nepliate de 15µ, dar asigură aceeaşi performanţă utilizând aplicaţii compatibile. Mai mult, CT-301 reduce costul operaţional general al clientului, deoarece permite schimbări mai rare de role şi reducerea pauzelor neplanificate pentru forţa de lucru, mai ales atunci când se confruntă cu un termen de finalizare a producţiei strâns.

Din 1960, "Sealed Air" este în topul producătorilor mondiali de ambalaje şi soluţii de ambalare, tehnologii şi echipamente, având aplicaţii în industria alimentară, medicală şi de consum, înregistrând în 2008 un venit de 4,8 miliarde de dolari. Cu peste 17.000 de angajaţi în toată lumea, Sealed Air îşi desfăşoară activitatea în 51 de ţări având sediul central în Statele Unite ale Americii.

Cele mai importante brand-uri Sealed Air sunt Cryovac, Shanklin, Instapak şi Bubble Rap. Activitatea companiei este împărţită în 5 zone şi anume: ambalaje pentru produse alimentare, ambalaje de protecţie, produse medicale, sisteme shrink şi materiale speciale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb