Secretarul general al NATO participă vineri la Summit-ul B9, găzduit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

G.D.
Politică / 7 iunie 2022

Secretarul general al NATO participă vineri la Summit-ul B9, găzduit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, participă vineri la Summit-ul B9, găzduit de preşedintele României Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunţ al Alianţei. Şi Administraţia Prezidenţială a confirmat prezenţa şefului NATO, la Bucureşti, cu această ocazie. Secretarul General al Alianţei va susţine o conferinţă de presă comună cu Preşedintele României şi Preşedintele Poloniei, se precizează în anunţul NATO, potrivit News.ro.

Potrivit anunţului postat pe pagina oficială a Alianţei Nord -Atlantice, vineri, 10 iunie 2022, secretarul general al NATO, domnul Jens Stoltenberg, se va deplasa la Bucureşti, România, unde va participa la Bucureşti-9 Summit 2022, găzduit de preşedintele României Klaus Iohannis şi de preşedintele Poloniei Andrzej Duda.

Secretarul general va purta discuţii bilaterale cu Preşedintele României, Preşedintele Poloniei, precum şi cu Preşedintele Ungariei, Katalin Novak.

În urma reuniunii Summit-ului, Secretarul General va susţine o conferinţă de presă comună cu Preşedintele României şi Preşedintele Poloniei, se mai precizează în anunţ.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va găzdui la Palatul Cotroceni Summitul Bucureşti 9 (B9).

Formatul Bucureşti 9 (B9) este o iniţiativă lansată de Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi de Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, la care participă statele membre NATO situate pe Flancul Estic al Alianţei: Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aceasta vizita este un lucru extraordinar nu numai pentru Romania ci pentru FLANCUL ESTIC al NATO. Consider ca in cadrul acestei intalniri,PRESEDINTELE IOHANNIS,trebuie sa ii propuna domnului STOLTENBERG cateva lucruri care ar intari puternic ARMATA ROMANIEI ,implicit si APARAREA FLANCULUI ESTIC precum si obtinerea unor mari economii in bani. IATA care ar fi propunerile: Odata cu ATACUL MARSAV al Rusiei asupra Ucrainei,NATO,a INARMAT militarii UKRAINIENI cu cele mai SOFISTICATE ARME,la care Romania nici nu viseaza sau cele pe care le-a ACHIZITIONAT de la TARI NATO,au fost platite cu bani grei. Oare de ce NATO nu INARMEAZA GRATUIT ARMATA ROMANA cu cele mai PUTERNICE categorii de arme daca doreste sa aibe un FLANC VESTIC PUTERNIC si PUTIN VULNERABIL.? Romania,a cumparat avioane F 16,la mana a doua pe bani grei si nici nu le poate folosi intrucat pilotii romani,nu stiu sa le foloseasca.Intreb.Nu ar fi mai bine ca Romania sa fie dotata cu cele mai noi avioane ale NATO,pilotii romani sa fie instruiti cum sa zboare cu ele in tarile din care provin.? Foarte bine ca NATO,are baze militare in Romania,dar sa intrebat cineva cat costa intretinerea tehnicii si a militarilor straini care deservesc aceste baze.? Cat de bine intentionati sunt militarii straini din NATO,care ne apara,oare ei ar fi mai PATRIOTI,decat militarii romani care au jurat sa isi apere tara "CHIAR CU PRETUL VIETII).? Nu cred.Pentru ca acest lucru sa se intample,trebuie doar ca cei care conduc ROMANIA si in special presedintele IOHANNIS,sa devina un ZELENSKI de ROMANIA. Ce ziceti domnule PRESEDINTE,puteti sa faceti aceasta propunere.?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb