SeedBlink a încheiat o rundă de finanţare în valoare de 3 milioane euro

G.U.
Piaţa de Capital / 27 mai 2021

SeedBlink a încheiat o rundă de finanţare în valoare de 3 milioane euro

Platforma de investiţii SeedBlink a încheiat runda de finanţare de tip serie A în valoare de 3 milion de euro, dintre care 1.1 milion euro prin crowd investing, dublu faţă de targetul iniţial, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Propria campanie de investiţii este cea mai mare finanţare de până acum din platformă.

Astfel, 47 de membri Elite şi Classic au investit 550.000 de euro între 24-26 mai, iar astăzi 80 de persoane au investit 550.000 de euro în 20 minute.

Runda este condusă de unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din regiune, notează sursa citată.

Andrei Dudoiu, Co-fondator şi CEO al SeedBlink, a declarat:"Cu această finanţare, SeedBlink va avea

resursele necesare pentru ambiţia de a deveni platforma europeană de investiţii care va contura viitorul ecosistemului startup-urilor tehnologice. SeedBlink va contribui la susţinerea pieţei Europene, în concurenţă cu marile forţe din domeniul tehnologiei, SUA şi Asia. Le mulţumim tuturor investitorilor pentru susţinerea de până acum. Suntem cu toţii pionieri ai unei lumi noi."

SeedBlink este o platformă care democratizează accesul la investiţii în stadii timpurii pentru investitorii care nu dispun de sume mari sau de timpul necesar pentru a intra în cluburi exclusive.

Conform comunicatului, platforma lansată în decembrie 2019 de foştii bancheri, Andrei Dudoiu şi Ionuţ Pătrăhău, cărora li s-au alăturat şi antreprenorii cu vastă experienţă în domeniul IT, Radu Georgescu şi Carmen Sebe, a atras până acum peste 5.000 de investitori din 15 ţări. De asemenea, 43 de campanii ale startup-urilor tech din 17 industrii diferite au reuşit să atragă investiţii totale de peste 18 milioane euro de de la investitori individuali şi fonduri de tip VC, cu 51% din sumă prin crowdinvesting.

Target: dezvoltare accelerată datorită Regulamentului European de Crowdfunding

Finanţarea va permite SeedBlink să se transforme rapid dintr-un instrument de investiţii adresat celor care doresc să sprijine ecosistemul startup-urilor tehnologice cu sume relativ reduse în platforma cu cea mai accelerată dezvoltare din Europa.

"Avem ca obiectiv consacrarea platformei de investiţii ca fuziune a trei caracteristici principale ale pieţei: audienţa "crowd"-ului, flexibilitatea business angel-ilor şi structura VC-urilor. Echipa aşteaptă o dezvoltare chiar şi mai accelerată în următorul an datorită noului Regulament European de Crowdfunding, aşteptat în T4 2021. Există o nevoie reală atât pentru investitorii care vor să îşi diversifice portofoliul cât şi pentru startup-urile care au nevoie să atragă finanţare şi susţinători din regiune. De asemenea, comunităţile deservite de startup-uri au de câştigat." adaugă Andrei Dudoiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb