Şefa DSP Bucureşti a demisionat

D.F.
Miscellanea / 12 martie 2020

Şefa DSP Bucureşti a demisionat

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, Cristina Pelin, a demisionat miercuri după ce au circulat acuzaţii că suspecţilor de coronavirus şi persoanelor care vor să se izoleze nu le răspunde nimeni din DSP la telefon. Demisia Cristinei Pelin a fost acceptată de ministrul Sănătăţii, Victor Costache, transmite HotNews.

Potrivit recomandărilor autorităţilor, persoanele care consideră că au simptome suspecte, care au călătorit în zone de risc, care au intrat în contact cu persoane infectate cu noul coronavirus sau cu persoane care au călătorit în zone cu risc de infectare nu trebuie să meargă singure la medic sau la spital, din cauză că riscă să infecteze şi alte persoane, ci să sune la numărul de urgenţă 112 sau la DSP Bucureşti / DSP-ul judeţean, apoi să aştepte să fie preluaţi cu ambulanţa de acasă.

Cetăţenii care doresc informaţii despre virusul COVID-19 (coronavirus) şi cum să prevină infectarea pot apela numărul 0800800358, o linie TelVerde înfiinţată de autorităţi. Cei care au suspiciuni că au contactat virusul trebuie să sune la 112, iar cei care doresc doar să solicite informaţii despre coronavirus sunt sfătuiţi să apeleze linia TelVerde.

În ultimele zile, persoane care au încercat să sune atât la DSP Bucureşti, cât şi la DSP-uri din ţară, au reclamat că nu le răspunde nimeni la telefon la aceste instituţii.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, condusă la acea vreme tot de Cristina Pelin, a mai fost implicată într-un scandal răsunător în urmă cu un an, când i-a eliberat parafă de medic lui Matteo Politi, italianul cu 8 clase care a pretins că este medic şi a operat la 5 clinici private din Capitală. În ciuda scandalului răsunător de la acea vreme, directorul DSP Bucureşti, Cristina Pelin, a rămas în funcţie.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. O fi sunat dl Nelu Lupu si nu a raspuns nimeni ?

    1. CEL MAI BINE E , SA ''''''' LUCREZI ''''''LA STAT !!! SI , MAI ALES LA BIROURI !!! E ACOLO , TRAI PE VATRAI !!! DACA AI CHEF SA RASPUNZI LA TELEFON , ROMANILOR RAIOSI , SI PLICTISITORI , BINE , DACA NU , LASA-I SA SUNE PANA INNEBUNESC !!! S-AU PANA RENUNTA EI , SA MAI SUNE !!! ASTA E ROMANIA DE LA STAT , CARE A-TI OCUPA TOT TIMPUL !!!

      cetateanul turmentat atat de rau ca a uitat si gramatica !

      Grammar nazzi ce sa spui si tu ca sa desconsideri pe cineva, te iei de scrisu lui astfel crezand ca infirmi adevarul spus de el, un boschet

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb