Şeful WBS, numit preşedinte al Casei Române de Compensaţie

ŞTEFANIA CIOCÎRLAN
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 15 iunie 2011

Şeful WBS, numit preşedinte al Casei Române de Compensaţie

Anca Bunea, directorul general al WBS România şi unul dintre oamenii de încredere al lui Cristian Sima, a fost numită în fruntea Casei Române de Compensare (CRC), potrivit unui comunicat transmis, ieri, redacţiei. Doamna Anca Bunea va îndeplini funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Consiliului CRC până la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor, convocată în data de 15/16 iulie 2011, se mai arată în comunicat.

În cadrul acestei AGA urmează să fie aleşi noi membri în Consiliul de Administraţie, propunerile privind candidaţii pentru posturile de administratori putând fi transmise la sediul societăţii până la data de 5 iulie 2011 inclusiv.

Anca Bunea a preluat conducerea casei de brokeraj WBS România după ce Cristian Sima a demisionat din funcţiile de preşedinte-director general, la finele lunii aprilie, ca să candideze la conducerea Bursei de la Sibiu.

Domnul Sima a fost ales în Consiliul de Administraţie al Sibex, la alegerile din 29 aprilie, după care, în prima şedinţă a noului CA, a fost ales şi preşedinte. Domnia sa a fost împiedicat să preia conducerea Sibex după ce Tribunalul Sibiu a suspendat, printr-o ordonanţă preşedinţială, executarea hotărârilor Adunărilor Generale din aprilie.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Poza ce insoteste articolul mi se pare foarte inspirata. Adica cedeaza trecerea. Aici unii se invirt in cerc....

    La BVB salariile sunt de-a dreptul nesimtite. Anca Dumitru are peste 6000 de euro, Ionescu is si tonomatul re pete 8000, Alin Barbu 7000, Maria Nicolae 3000 din februarie 2009. Iar salariatilor le-au redus salariile. La acestea nu uitti de fond de protocol si masini. Vai de ei nu?

    1. Anca Dumitru mai lucreaza la BVB? A probabil e sparing-partner la lotul national de curling.

    Presupun ca cine scrie despre salarii ..chiar cunoaste problema ...este adevarat ????nu pot crede! dar ptr ce ii platim noi investitorii asa de bine pe astia ?ce face acum madame Dumitru ca si director adjunct?;nu se putea lipsi BVB de ea ? presupun ca micii salariati care chiar fac ceva treba zilnic ..au salarii de rahat ca sa le ajunga astora miile de euro!cred ca la urmat Aga va trebui sa cerem o situatie exacta a banilor consumati pe toate parasutele si incompetentii!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb