Selgros intră în comerţul online printr-un parteneriat cu MegaMarket.ro

F.A.
Comunicate de presă / 13 ianuarie 2014

Reţeaua Selgros intră în comerţul online printr-un parteneriat cu platforma de servicii de aprovizionare online megamarket.ro, se arată într-un comunicat de presă.

Astfel, peste 11.000 de produse alimentare şi nealimentare comercializate de către Selgros vor putea fi achiziţionate online şi livrate direct cumpărătorilor, în 24 de ore.

"În acest moment serviciul de livrare online este disponibil în Bucureşti, Otopeni şi Corbeanca, urmând ca din al doilea trimestru al anului, prin intermediul MegaMarket.ro, produsele disponibile în magazinele Selgros să fie achiziţionate online şi în Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov. Până la finalul anului se vor acoperi toate oraşele mari", a declarat Pia Krauss, Selgros Cash&Carry România.

"Am pornit la drum alături de Selgros acum mai bine de zece ani asigurând servicii de aprovizionare pentru un număr restrâns de clienţi. Acum, când piaţa comerţului online a ajuns la maturitate, iar cum din ce în ce mai mulţi clienţi preferă să-şi facă cumpărăturile zilnice online, am regândit întreaga platformă pentru a oferi cea mai bună experienţă de cumpărături online", a menţionat Remus Popa, MegaMarket.ro

Plata pentru produsele achiziţionate online se poate face prin intermediul cardului, atât pe website, cât şi prin aplicaţia de smartphone, prin intermediul soluţiei securizate MobilPay, unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card.

De asemenea, clienţii pot plăti în numerar, în momentul livrării comenzii, sau prin ordin de plată, pentru persoanele juridice.

Supermarket-ul MegaMarket.ro este administrat de A4K SWED Concept şi comercializează exclusiv produse disponibile în magazinele Selgros Cash&Carry din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb