Sennder îşi deschide noul birou local în One Cotroceni Park

S.B.
Companii #Construcţii / 17 mai 2023

Sennder îşi deschide noul birou local în One Cotroceni Park

One United Properties anunţă că sennder a ales în urma consultanţei CBRE clădirea de birouri One Cotroceni Park pentru a gazdui noul birou local, ca parte a strategiei de consolidare a poziţiei în România.

Cu 11 birouri în toată Europa, sennder continuă să-şi extindă prezenţa pe pieţele relevante din punct de vedere strategic. Biroul relocat din Bucureşti dupa intrarea pe piaţa din România în primăvara anului 2022 se adaugă planului de creştere a companiei în Europa Centrală şi de Est, alăturându-se birourilor existente în Polonia şi Marea Baltică.

sennder, o companie germană de dezvoltare tehnologică fondată în 2015 şi evaluată la peste 1 miliard de dolari, inovează în segmentul logisticii destinate transportului rutier de marfă într-un mod similar cu cel pe care faimoasele platforme de ride-sharing l-au consacrat, oferind companiilor expeditoare de mari dimensiuni acces la o flotă conectată ce cuprinde mii de camioane.

După lansarea cu succes în România compania şi-a extins echipa de specialişti din piaţa locală, ceea ce a condus organic la necesitatea relocării într-un spaţiu mai mare. Pentru sennder cel mai valoros atu sunt consideraţi oamenii companiei, iar alegerea noului amplasament al biroului a reflectat această filozofie şi s-a bazat pe o serie de beneficii pe care le-ar putea pune la dispoziţie pentru a-şi sprijini angajaţii, precum proximitatea faţă de o staţie de metrou, de universităţi tehnice şi o serie de spaţii care transformă biroul într-un loc dedicat interacţiunii şi inovării. One Cotroceni Park oferă toate acestea în spaţii de lucru moderne şi certificate, fiind una dintre cele mai performante dezvoltări imobiliare din Bucureşti care beneficiază si de pre-certificare LEED Platinum v4, ce atestă funcţionalitatea sustenabilă, cât şi impactul minim asupra mediului, precum şi certificare de sănătate şi siguranţă WELL Health & Safety, care evaluează sănătatea şi bunăstarea la locul de muncă. sennder a ales, în urma unui proces eficient de analiză imobiliară condus de CBRE România, un spaţiu de birouri de aproximativ 1.400 mp, situat la etajul 5 al clădirii One Cotroceni Park, parte din portofoliul One United Properties.

"Echipa sennder din România continuă să crească ca un răspuns la faptul că digitalizarea devine crucială pentru toţi jucătorii din logistica transportului rutier de marfă. Noul nostru birou, situat în One Cotroceni Park, este un pas firesc în evoluţia noastră. Un birou central situat lângă metrou, dar şi aproape de universităţi este un avantaj foarte important pentru a construi un ecosistem productiv. Suntem încrezători că acest spaţiu va contribui la succesul nostru oferindu-ne un mediu stimulativ pentru business-ul nostru", a declarat Bogdan Gabriel Steliean, General Manager sennder Romania.

Cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din Bucureşti, One Cotroceni Park dezvoltat de One United Properties, principalul investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, se conturează a fi un adevărat oraş în oraş, având ca scop reînnoirea întregii zone, oferind spaţii moderne rezidenţiale şi de birouri, precum şi o zonă comercială care va permite accesul la o gamă largă de servicii. Angajaţii care lucrează aici beneficiază de dotări integrate: spaţii verzi, restaurante, piste de alergare şi de ciclism, cafenele, sală de sport, piscină, farmacie, servicii de curăţenie, cinema, birouri dinamice, apartamente moderne şi facilităţi educaţionale.

"sennder este o companie de tehnologie cu un imens potenţial de dezvoltare, dar este şi una dintre companiile care au înţeles cât de importantă este adaptarea spaţiului de lucru la noile nevoi ale angajaţilor. Aproximativ 88% din spaţiile de birouri şi comerciale din Faza 1 a proiectului nostru de dezvoltare sunt acum închiriate, iar acest lucru arată că multe companii sunt acum dispuse să investească în birouri moderne certificate, în locaţii bune, cu o multitudine de facilităţi pentru echipele lor", a adăugat Mihai Paduroiu, CEO Office Division One United Properties.

În noul sediu, echipa sennder se va bucura de spaţii de lucru moderne, confortabile şi luminoase, cu sisteme eficiente de încălzire şi ventilaţie, care pun pe primul loc sănătatea şi bunăstarea angajaţilor care lucrează în clădire. Spaţiul de lucru pune accent pe colaborare, conectare, focus, învăţare, expunere la cultura organizaţională, dar oferă în acelaşi timp şi spaţii de relaxare şi distracţie, având o terasă foarte generoasă pentru tradiţionala petrecere lunară a angajaţilor.

"Văd din ce în ce mai multe companii care înţeleg faptul că analiza imobiliară este hiper-specializată şi nu doar se bazează pe consultanţi, ci chiar îi încurajează, aşa cum a făcut sennder, să îşi asume în profunzime procesul de consiliere. În acest fel, companiile ne permit să înţelegem pe deplin nevoile lor şi să descoperim şi să propunem în consecinţă cele mai potrivite opţiuni, cu evaluări complete pro şi contra. One Cotroceni Park este un proiect remarcabil, care respectă toate criteriile pe care le-am identificat ca fiind valoroase pentru sennder, cu o menţiune suplimentară în ceea ce priveşte brandingul angajatorului", a adăugat Ana Vicoveanu, Consultant A&T Services, Offices CBRE Romania.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb