Serviciul EDGE de la "Orange", disponibil în 33 de oraşe

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 20 decembrie 2005

Orange România a extins acoperirea EDGE pentru încă cinci oraşe (Sibiu, Baia-Mare, Tulcea, Drobeta-Turnu Severin si Deva), reţeaua de bandă largă acoperind în prezent 33 de oraşe, informează un comunicat al companiei "Orange". În plus, reţeaua EDGE este disponibilă şi în toate staţiunile de pe litoral. Clienţii "Orange" din aceste oraşe au posibilitatea de a urmări pe telefonul mobil şi prin intermediul tehnologiei EDGE televiziune în direct, ştiri, videoclipuri, muzică, filme.

Începînd din luna noiembrie, "Orange" a redus în medie cu 50% tarifele la abonamentele şi opţiunile de date EDGE/GPRS existente şi a lansat altele noi cu trafic inclus. De asemenea, pentru cei care accesează frecvent Internetul, "Orange" a lansat şi o opţiune de Internet mobil cu trafic nelimitat prin tehnologia EDGE/GPRS - Internet Unlimited. Această opţiune completeaza oferta de opţiuni care permit acces Internet nelimitat în weekend, în timpul zilei sau al nopţii. Oferta promoţională "Orange" prevede 50% reducere la abonamentul lunar pentru orice opţiune în primele 6 luni pentru contract pe 12 luni sau în primele 12 luni pentru contract pe 24 de luni. Astfel, activînd opţiunea Internet Unlimited, clienţii pot beneficia de acces mobil nelimitat la internet cu 35 dolari/lună timp de un an. De asemenea, "Orange" oferă o reducere de 40 la sută la preţul Mobile Office Card pentru contract pe 12 luni sau 60 la sută pentru contract pe 24 de luni. Astfel, Mobile Office Card-ul EDGE poate fi cumpărat la preţul de 75 dolari. Acest card oferă posibilitatea de a folosi laptop-ul în condiţii de eficienţă maximă pentru accesul rapid la internet, intranet şi contul e-mail al companiei.

"Strategia «Orange» prevede ca în următorii doi ani EDGE să acopere 70 la sută din populaţia ţării astfel încît tot mai mulţi clienţi să aibă acces la servicii video de o calitate superioară şi la internet de bandă largă", a declarat directorul comercial "Orange" România, Thierry Millet.

"Orange" are 6,22 milioane de clienţi şi este parte a Grupului "Orange", una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume cu prezenţă în 17 ţări. În 2004, Orange România a avut o cifră de afaceri de 774 milioane dolari şi 4.938.171 clienţi, înregis-trînd cea mai mare creştere a unui operator din România. Ca bază de abonaţi şi venituri. EDGE este o tehnologie de evoluţie a reţelei GSM/GPRS, care este destinată să aducă o îmbunătăţire în calitatea serviciilor de date. EDGE permite o viteză de transmisie de trei ori mai mare decît viteza GPRS, reţelele EDGE şi GPRS funcţionînd în paralel. Viteza maximă de transmisie este de 210 - 215 kbps.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb