Sezamo a livrat peste 25.000 de comenzi în perioada de testare

V.G.
Companii / 25 octombrie 2022

Sezamo a livrat peste 25.000 de comenzi în perioada de testare

Supermarketul online Sezamo, parte a "unicornului" ceh Rohlik, a livrat în perioada de testare peste 25.000 de comenzi primite de la 8.000 de clienţi şi a fost construit pe baza feedbackului de la aceştia, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, compania a colectat feedback de la clienţi în mai multe etape de testare, atât intern, de la angajaţi, friends & family, cât şi extern, într-o perioadă cumulată de şase luni.

Printre cererile clienţilor se numără interesul faţă de produse locale, în special fructe, legume, carne şi lactate, produse din categorii speciale, precum cele ECO, fără zahăr sau fără gluten, dar şi branduri de larg consum. Astfel, Sezamo a adăugat peste 2.500 de produse noi în ofertă, atât de la producători locali, precum cafea de la Guido şi carne de la VacaMuuu, cât şi produse de tip supermarket.

Tot în baza feedbackului, compania a introdus pe lângă livrarea standard şi un serviciu unic în România - intervale de livrare de 15 minute, a extins zona de livrare cu 20 de localităţi din judeţul Ilfov şi a introdus o nouă categorie dedicată veganilor, care conţine peste 300 de produse alternative la carne şi lactate.

"Sezamo este o companie, spunem noi, customer obsessed, astfel că este extrem de important pentru noi să adaptăm serviciile la nevoile românilor şi să le oferim produse de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care am transformat clienţii într-un factor de decizie. Astfel, Sezamo este, din câte ştim noi, primul business din România care se customizează în funcţie de feedbackul primit de la clienţi. Clienţii noştri ne-au oferit feedback deosebit de util, care ne-a ajutat să îmbunătăţim toate aspectele businessului nostru", a declarat Toma¹ Chadzivasilis, CEO Sezamo România.

Intervalul de livrare de 15 minute a fost adoptat de peste 35% dintre clienţi, care preferă să ştie un moment mai clar al venirii curierului, astfel încât să economisească timp, în timp ce extinderea zonei de livrare a dus la acoperirea unui total de 85 de localităţi din judeţul Ilfov.

Una dintre ideile extrem de bine primite a fost introducerea în ofertă a pungii cu fructe şi legume "Salvează-mă", care include o selecţie de diferite tipuri de fructe şi legume, ce variază zilnic, în funcţie de stocuri. Aceasta costă 11,99 lei, cântăreşte minimum 3 kg şi conţine produse aproape de data de expirare, cu mici imperfecţiuni sau foarte coapte, fără a fi însă deteriorate.

"Suntem aici pentru a oferi clienţilor un sortiment extraordinar de produse care să acopere nevoile săptămânale şi servicii excelente. Sezamo îşi doreşte să accelereze trecerea din offline în online şi în zona de groceries şi să ajute milioane de oameni să trăiască o viaţă mai bună şi mai sănătoasă. Ne bucură faptul că peste 8.000 de oameni au comandat în perioada de testare, dornici să încerce serviciile Sezamo", a spus Radu Meteş, CMO Sezamo România.

Sezamo oferă o selecţie grozavă de peste 10.000 de produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar şi cele mai populare branduri de tip supermarket, toate într-un singur loc, depăşind oferta unui supermarket obişnuit. Comanda este livrată în 3 ore sau la ora programată, cu un serviciu unic în România - intervalul de livrare de 15 minute. În plus, compania oferă garanţia "Banii înapoi garantat" instant pentru eventualitatea în care clientul nu este mulţumit de un produs, fără întrebări suplimentare.

Toate produsele comandate sunt livrate către clienţi din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureştiului, care include spaţii de depozitare ambientală şi unităţi cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiţii cât mai bune şi reducerea costurile de energie, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb