SIF Transilvania listează două companii pe sistemul alternativ al Sibex

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 30 ianuarie 2014

SIF Transilvania listează două companii pe sistemul alternativ al Sibex

Două societăţi din portofoliul SIF Transilvania - "Feper" şi "Romradiatoare" vor intra la tranzacţionare, de vineri, pe sistemul alternativ al Sibex.

Potrivit lui Iulian Stan, Vicepreşedinte Executiv al SIF Transilvania, în scurt timp, se vor lista şi acţiunile unei societăţi cu pondere importantă în portofoliul SIF Transilvania.

"Feper" activează în domeniul produselor mecanice fine - structuri portante modulare adresate industriei telecomunicaţiilor şi tehnicii de calcul.

Dobrin Mielu, Preşedinte-Director General al "Feper" a declarat că societatea a optat pentru listarea sa la bursa Sibex, atât în speranţa stabilirii unei poziţionări cât mai corecte pe piaţă, cât şi a diversificării surselor de finanţare.

"Romradiatoare" Braşov activează în principal pe piaţa europeană, peste 70% din produsele realizate fiind destinate exportului, potrivit directorului general Oliviu Niculescu.

În prezent, societatea are 220 de angajaţi şi a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 25.000.000 lei, în creştere cu 33% faţă de 2012 şi cu 119% faţă de 2010.

Societatea Transilvania Leasing IFN Braşov, deţinută în proporţie de 64,32% de SIF Transilvania şi în proporţie de 24,72% de SIF Muntenia, s-a listat, în iulie 2013, pe sistemul alternativ al Bursei de Valori Bucureşti.

În plus, şi o altă companie din portofoliul SIF3 are planuri de listare. Vara trecută, acţionarii "Aro Palace" din Braşov şi-au dat acordul pentru listarea acesteia pe piaţa ATS a Bursei de Valori Bucureşti.

Atunci, Gabriel Florescu, director PHPC al societăţii braşovene, ne-a spus că intenţionează să atragă aproximativ 10 milioane de euro pentru continuarea investiţiilor la piesa de bază a companiei - Hotelul Aro Palace.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb