Silaghi susţine facilitarea accesului IMM-urilor la piaţa internă a Uniunii

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 4 aprilie 2007

Ovidiu Silaghi

Ovidiu Silaghi

Ministrul pentru IMM-uri, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, a spus că va susţine facilitarea accesului firmelor mici şi mijlocii pe piaţa europea­nă. "Una dintre priorităţile mele este facilitarea accesului întreprinderilor mici şi mijlocii pe piaţa internă europeană şi am şi discutat cu autorităţile europene despre simplificarea procedurilor de înregistrare a întreprinderilor cu un capital social de minimum 20.000 de euro", a spus Silaghi. Silaghi a anunţat că se va concentra şi pe creşterea gradului de calitate a produselor româ­neşti, precum şi pe debirocratizare.

Totodată, viitorul ministru al IMM-urilor a subliniat că nu este de acord cu ştergerea datoriilor faţă de bugetul statului, ale unor companii.

"Master Planul pentru Turism se va finaliza în luna iunie şi, deja, în acest domeniu vor veni sume importante reprezentând fonduri europene, dar este necesar în primul rând să implicăm autorităţile locale în proiecte şi să dezvoltăm infrastructura deoarece altfel degeaba facem promovare turistică", a explicat Silaghi, citat de Rompres.

Ovidiu Silaghi susţine revenirea Registrului Comerţului la Camera de Comerţ

Ovidiu Silaghi, propus pentru funcţia de ministru al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, a spus, la audierea sa în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, că va susţine revenirea Registrului Comerţului la Camera de Comerţ.

"Atunci când Registrul era la Camerele de Comerţ, procedura de avizare pentru firme era mult mai rapidă, ceea ce nu se poate spune acum, când sunt necesare 34 de avize pentru a înfiinţa o firmă", a spus Silaghi, în cadrul audierilor.

Viitorul ministru a primit ieri avizul favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului, cu 30 de voturi pentru, două împotrivă şi patru abţineri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb